ψηφοδέλτιο

Η συμμετοχή ενός γιατρού στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καβάλα, το σκάνδαλο και η εκκρεμότητα στη δικαιοσύνη, η αναζήτηση ενός "success story" από το χώρο της επιχειρηματικότητας και το παρασκήνιο... 

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – παρουσίαση της ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ του ψηφοδελτίου του Κόμματος, την Τετάρτη 22/2, στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης».

Με μεγάλη καθυστέρηση και λίγο πριν την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας, η ΝΔ ανακοίνωσε ποια πρόσωπα θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

 

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Πορεία με Όραμα" με το οποίο κατέρχεται στις εκλογές της 26ης Μαϊου ανακοίνωσε ο νυν δήμαρχος Νέστου και εκ νέου υποψήφιος Βαγγέλης Τσομπανόπουλος Τα ονόματα του ψηφοδελτίου έχουν ως εξής: 

Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Παγγαίου» κατέθεσε την Παρασκευή 3/5 ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος  Δήμαρχος Παγγαίου Διαμαντόπουλος Μιχάλης.

Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Νέστου» κατέθεσε το πρωί της Κυριακής  5/5 η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια Δήμαρχος Νέστου Πηλίτση Χάρις.

 

Τρία νέα ονόματα για το βουλευτικό του ψηφοδέλτιο στο νομό Καβάλας ανακοίνωσε το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ).

Τ.Ε. Καβάλας του ΚΚΕ: Παρουσιάζουμε σήμερα το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για την ΠΕ Καβάλας, ψ/δ μάχης και ελπίδας, με αγωνιστές που χωρίς ιδιοτέλεια βρίσκονται πάντα μπροστά στους μικρούς και μεγάλους λαϊκούς αγώνες