ψαράς

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 82χρονου ψαρά που το απόγευμα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου είχε δηλωθεί αγνοούμενος από τη θαλάσσια περιοχή του Περιγιαλίου όπου είχε βγει για ψάρεμα.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (01/07), 57χρονος ερασιτέχνης αλιέας, στην χερσαία ζώνη λιμένα στο Πόρτο Λάγος.

Έναν καρχαρία εντόπισε ένας ψαράς δυο μίλια έξω από το λιμάνι της Ζακύνθου, μεταξύ Κυλλήνης και Κεφαλονιάς.

Ανακοίνωση για την περιπέτεια που πέρασε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου ο ψαράς από το Ραχώνι της Θάσου, όταν μπλέχτηκε στα δίχτυα του και βρέθηκε στη θάλασσα εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Φώναζε για ώρα "βοήθεια" ο ψαράς στον Παχύ της Θάσου. Είχε μπλεχτεί μέσα στα ίδια του τα δίχτυα. Δείτε το βίντεο την ώρα που τον απεγκλωβίζουν ο γιος και ο ανιψιός του...

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σήμερα, δεύτερη μέρα της επιχείρησης εντοπισμού του, βρέθηκε το μπουφάν του άτυχου ψαρά από το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

 

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό 43χρονου ερασιτέχνη ψαρά, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το απόγευμα της Τετάρτης 19 Μαΐου θαλάσσια περιοχή του Στρυμονικού Κόλπου, έξω από το λιμ

Εντοπίστηκε τελικά, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, στην περιοχή της Θασοπούλας, η βάρκα του αγνοούμενου, εδώ και περίπου ένα μήνα, ψαρά από τη Θάσο.