πρώτες βοήθειες

Την Εκπαιδευτική Ομάδα του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Καβάλας ευχαριστεί το Γενικό Λύκειο Ελευθερούπολης για το 5ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες».

Το Σάββατο (30/09), οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό του ΑΟΚ, είχαν την ευκαιρία να έχουν ένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών, από τον καρδιολόγο της ομάδας κ. Θοδωρή Μήτρα και τον φυσικοθεραπευτή κ. Λοΐζο.

Το ΕΚΑΒ Καβάλας επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Λιμένα Θάσου την Τετάρτη (26/04) και ενημέρωσε τους μαθητές για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η νοσηλευτική υπηρεσία και το γραφείο εκπαίδευσης του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Καβάλας και τους διασώστες της, διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων στις βασικές πρώτες βοήθειες και στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). 

Τη βοήθειά του χρειάστηκε να προσφέρει το μεσημέρι της Τρίτης 24 Ιανουαρίου 2023, ο αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης, ασκώντας το επάγγελμά του, ως γιατρός.

Από τις 12 έως τις 19 Δεκεμβρίου το ΕΚΑΒ διοργανώνει για 9η χρονιά, την Πανελλήνια εβδομάδα εκπαίδευσης και πρόληψης, όπου όλοι μπορούν να διδαχθούν τις βασικές γνώσεις για την άμεση φροντίδα σε κάποιον που έχει τραυματιστεί ή γενικά κινδυνεύει η υγεία του.

Την 7η και 15η Νοεμβρίου 2022 το 5ο Γυμνάσιο Καβάλας διοργάνωσε εκπαιδευτική δράση με θέμα «Το 5ο Νοιάζεται» σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Καβάλας.

Τη Δευτέρα (11/4) στο Ημερήσιο Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα Καβάλας πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση του συλλόγου εκπαιδευτικών από το ΕΚΑΒ Καβάλας.