Ποτός

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα (11/1) στον γενικό πληθυσμό του Θεολόγου και στους εκπαιδευτικούς που έκαναν το τεστ στον Λιμένα Θάσου . 

 

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στο Κοινοτικό Ιατρείο της δημοτικής κοινότητας Ποτού από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Θάσου από τις 9:00 έως τη 1:00 το μεσημέρι θα διενεργούνται  προληπτικά tests ανίχνευσης κορονοϊού SARS CoV2 σε περιπατητικούς πολίτες που ενδιαφέρονται.

Ο Παναγιώτης Τσίκνας, ο οποίος διαπρέπει το τελευταίο διάστημα στο εξωτερικό, με καταγωγή από την Θάσο, πέρασε τα Χριστούγεννα κοντά στην οικογένεια του, στην ιδιαίτερη πατρίδα του. 

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:30 της Τρίτης 27 Οκτωβρίου λίγο έξω από τον Ποτό της Θάσου όταν οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και το όχημα ανατράπηκε.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο λίγο έξω από τον Ποτό της Θάσου άφησε ένας 23χρονος όταν η μηχανή που οδηγούσε, άγνωστο πως, εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα ο νεαρός να πέσει με φόρα στο οδόστρωμα

Η ανευθυνότητα ορισμένων φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τα όρια και του νόμου, γιατί της ηλιθιότητας τα έχει ξεπεράσει προ πολλού.

 

Το έργο χρονολογείται από την εποχή των κοινοτήτων και αφορά την περιοχή του Ποτού. Ο συγκεκριμένος βιολογικός όχι μόνο δεν λειτούργησε ποτέ, αλλά το έργο γενικά δεν εκτελέστηκε ποτέ. Η διοίκηση του Δήμου πάντως δεν πρόκειται σήμερα να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια καθώς πρόκειται να προχωρήσει σε αίτηση αναίρεσης κατά της διαταγής πληρωμής, η οποία δεν της έχει επιδοθεί ακόμα

Άλλο ένα υπέρογκο ποσό φεύγει από τα ταμεία του Δήμου Θάσου για να πληρωθούν λάθη και παραλείψεις των προηγούμενων ετών.