Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων σχετικά με την αποστολή υγειονομικού υλικού στο Σύλλογο Καβαλιωτών Νέας Υόρκης "Φίλιπποι", στο Πουλίδειο και στο χωριό των Φιλίππων.  Ειδικότερα, Στo πλαίσιo του εθελοντισμού και της προσφοράς το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων, αποφάσισε: 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικο παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες που έφτιαξαν τα μέλη του και  τα έσοδα διατέθηκαν για την  αγορά παιχνιδιών και δώρων για τα παιδιά της Λάμψης.

Την Κυριακή στις 6 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στους Φιλίππους Καβάλας εκδήλωση προς τιμήν των θυμάτων της σφαγής  της 4ης Οκτωβρίου  του 1941, κατά την διάρκεια της βουλγαρικής κατοχής.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων σας προσκαλεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019στην εκδήλωση μνήμης των θυμάτων της σφαγής  της 4ηςΟκτωβρίου  του 1941,  κατά την διάρκεια της βουλγαρικής κατοχής.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων σας προσκαλεί  στο παραδοσιακό, λαϊκό γλέντι που διοργανώνει την Παρασκευή  19 Ιουλίου 2019, ώρα 9 μ.μ., πίσω από το παλιό Σχολείο Φιλίππων στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων για το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία.

Οι πρόωρες γεννήσεις είναι κοινωνικό πρόβλημα που μας αφορά όλους  γιατί αφορά την επιβίωση και την υγεία των παιδιών. Κάθε φορά που γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται και μια ελπίδα.