παιδικός σταθμός

Από σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου στις 18:00, ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στους 26 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. 

Μοναδικό μέλημα αυτής της μητέρας, είναι να προστατεύσει το παιδί της, έχοντας να διαχειριστεί τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού.

Άρχισαν οι προεγγραφές για την δωρεάν φιλοξενία παιδιών στον «Κιτσικοπούλειο» Βρεφονηπιακό της Μητρόπολης

«Σε συνάντηση που είχαμε με τον δήμαρχο Καβάλας, ο κ. Μουριάδης δεσμεύτηκε ότι εάν τα παιδιά που εγγραφούν στον παιδικό είναι 35-40 τότε ο παιδικός σταθμός θα παραμείνει ανοιχτός», λέει στον KavalaNews 102.8 η κ. Ανθή Παπαδοπούλου, γονέας που στέλνει το παιδί της στον εν λόγω παιδικό σταθμό.

Στην αναστολή για ένα χρόνο του βρεφονηπιακού σταθμού του Αγίου Λουκά, για οικονομικούς λόγους  που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της πρώην Παιδόπολης, προχωρά το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Καβάλας «Αλληλεγγύη»

 

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην απόφαση του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδης και της διοίκησης του νομικού προσώπου της “Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης” να κλείσουν

Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, αρχίζει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων των γονέων-κηδεμόνων που επιθυμούν να φιλοξενηθ

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης κάνει γνωστό ότι στις 14 Μαρτίου εκκινεί η λειτουργία του νέου υπερσύγχρονου Βρεφονηπιακού Σταθμού (ΒΝΣ) του ΟΑΕΔ στην Καβάλα (περιοχή Περιγιάλι – Αγ. Τρύφωνας).