Ο 74χρονος άνδρας μίλησε για την ιστορία του. Για την επιχείρηση του που χρεοκόπησε, για ότι ζούσε για χρόνια μέσα σε ένα αυτοκίνητο και για τη διαμονή του τώρα σε ένα σπίτι που δεν έχει ρεύμα.
Η πρόσβαση των ΑμεΑ στα ferry boat γίνεται με μεγάλη δυσκολία ή δεν γίνεται και… καθόλου, καθώς τα περισσότερα πλοία δεν έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές ακόμη.
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Καβάλας ζητούν ελεύθερη πρόσβαση χωρίς εισιτήριο στην παραλία της Καλαμίτσας, συντήρηση των εγκαταστάσεων και παραχώρηση των κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Καβάλας.
Το Νευροκόπι είναι γνωστό για δύο πράγματα, τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τον χειμώνα αλλά και την ξακουστή πατάτα του. Ξακουστή, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο αφού έχει βραβευτεί ως η καλύτερη πατάτα παγκοσμίως.
Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Όπου Υπάρχει Ελλάδα», βρέθηκε σε Δράμα και Καβάλα την Τετάρτη (15/10), κάνοντας αφιέρωμα και στο Κοκκινοχώρι.
Σήμερα, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 14.40, η δημοσιογραφική ομάδα του «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» βρίσκεται σε Δράμα και Καβάλα. Από το studio, συντονίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Σήμερα, Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 14.40, η δημοσιογραφική ομάδα του «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» ξεκινά την εβδομάδα στη Δράμα. Από το studio, συντονίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.