Ο Κωνσταντίνος Δρακούδης, στα 30 του χρόνια, είναι ένας από τους δύο δικαιούχους η αίτηση του οποίου εγκρίθηκε στην πιλοτική φάση του προγράμματος «Μετεγκατάσταση» του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα για να ζήσει στην Ορεστιάδα.
Το πιο σοκαριστικό είναι ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ο Νίκος Σεγκερίδης, βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά και ετοιμαζόταν να μπει μέσα στο όχημα. Όπως είπε, είχε πλησιάσει και 15 λεπτά πριν το συμβάν στο αυτοκίνητο.
Η εκπομπή “Όπου υπάρχει Ελλάδα” του ΣΚΑΪ, βρέθηκε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, στο γυμναστήριο του σχολείου, κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής δράσης για μαθητές από τον Φιλοζωικό σύλλογο του Δήμου Παγγαίου “Νώε” και παρουσίασε τις εικόνες την Τρίτη (24/02).
Η δημοσιογραφική ομάδα μας γνωρίζει μία δυναμική γυναίκα, που δεν το βάζει κάτω, μια οικογένεια που έζησε δραματικές στιγμές και έναν άνθρωπο που αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά έχουν τον πρώτο λόγο.
Ο 74χρονος άνδρας μίλησε για την ιστορία του. Για την επιχείρηση του που χρεοκόπησε, για ότι ζούσε για χρόνια μέσα σε ένα αυτοκίνητο και για τη διαμονή του τώρα σε ένα σπίτι που δεν έχει ρεύμα.
Η πρόσβαση των ΑμεΑ στα ferry boat γίνεται με μεγάλη δυσκολία ή δεν γίνεται και… καθόλου, καθώς τα περισσότερα πλοία δεν έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές ακόμη.
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Καβάλας ζητούν ελεύθερη πρόσβαση χωρίς εισιτήριο στην παραλία της Καλαμίτσας, συντήρηση των εγκαταστάσεων και παραχώρηση των κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Καβάλας.
Το Νευροκόπι είναι γνωστό για δύο πράγματα, τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τον χειμώνα αλλά και την ξακουστή πατάτα του. Ξακουστή, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο αφού έχει βραβευτεί ως η καλύτερη πατάτα παγκοσμίως.
Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Όπου Υπάρχει Ελλάδα», βρέθηκε σε Δράμα και Καβάλα την Τετάρτη (15/10), κάνοντας αφιέρωμα και στο Κοκκινοχώρι.
Σήμερα, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 14.40, η δημοσιογραφική ομάδα του «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» βρίσκεται σε Δράμα και Καβάλα. Από το studio, συντονίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.