Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών

Η Ομοσπονδία Καβάλας ενημερώνει τα μέλη της ότι τέθηκε σε ισχύ η εγκύκλιος από τις υπηρεσίες του ΚΕΑΟ βάση της οποίας ενεργοποιείται η 10ετής παραγραφή βεβαιωμένων οφειλών προς τον ΕΦΚΑ.

Να δοθούν χρήματα από το ΕΣΠΑ στον κλάδο της  εστίασης ώστε να βοηθηθούν οι επαγγελματίες να ξεπεράσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει αλλά και μείωση του ΦΠΑ ζητούν εστιάτορες και καφεζυθοπώλες είπε μιλώντας στον kavalaNews 102,8 ο πρόεδρος των εστιατόρων Καβάλας Μάκης Κωνσταντινίδης. 

Πραγματοποιήθηκε χθες διαδικτυακά το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκο Δέμπα εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου το μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Γιάννης Παναγιωτίδης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών.

Ο Θόδωρος Χατζηχρήστος είναι ο νέος πρόεδρος στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Καβάλας μετά από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου ανάμεσα στα μέλη της νέας διοίκησης

To νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νομού Καβάλας, το οποίο προέκυψε στις αρχαιρεσίες της 30ης Οκτωβρίου 2019 με αλφαβητική σειρά έχει ως εξής:

Δεκαεπτά άτομα έθεσαν υποψηφιότητα για τις εκλογές που θα αναδείξουν νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας. 

 

Η διάρκεια των προγραμμάτων κατάρτισης είναι 40 ώρες. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν αποζημίωση 5€ ανά ώρα κατάρτισης. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας: 2510-223323.

 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας ενημερώνει τα μέλη της ότι τη Δευτέρα 27 Μαΐου και ώρα 6.00μμ στα γραφεία της Ομοσπονδίας , που βρίσκονται Ερμού 13, θα γίνει ενημέρωση για τις ρυθμίσεις σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία και τον τρόπο υπαγωγής σε αυτές

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μαζί με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών  & Εμπόρων Ν. Καβάλας και τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας αποφάσισαν την συμμετοχή τους στην  πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου, την Τρίτη 15 Μαΐου 2018, ενάντια στην απόφαση της Εγνατία Οδός ΑΕ, για  κατασκευή  διοδίων στην Άσπρη Άμμο. 

Μετά τις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας που έγιναν στις 27 Φεβρουαρίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε ως εξής:         

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Καβάλας ενημερώνει όλους τους επαγγελματίες εμπόρους και βιοτέχνες που συμμετέχουν στην ομαδική προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ, ότι μετά την πρώτη αναβολή του δικαστηρίου

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Νομού Καβάλας ενημερώνει ότι:

 

-η Συντεχνία Αρτοποιών Ν.Καβάλας,

 

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας ενημερώνει τα μέλη της για τις νέες ρυθμίσεις οφειλών προς τους Δήμους .

 

Επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στέλνουν 7 εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων του νομού Καβάλας απευθύνοντας έκκληση στον πρωθυπουργό για παραμονή στο ευρώ και υπογραφή συμφωνίας με τους εταίρους, «χωρίς διλήμματα και δημοψηφίσματα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Την κοινή επιστολή υπογράφουν...