ΟΚΑΚ

Τις τελευταίες ημέρες οι αθλητές και οι αθλήτριες στίβου του ΟΚΑ Καβάλας πέτυχαν σπουδ

Ο αθλητής του ΟΚΑ Καβάλας, Γαβριήλ Αραμπατζής, έπιασε το όριο στα 1500 μέτρα, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Τ20, που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, και για τους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι. 

Η Σοφία Ιωσηφίδου του ΟΚΑ Καβάλας, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 60 μέτρα με εμπό

Η Καβαλιώτισσα αθλήτρια του ΟΚΑ Καβάλας, Σοφία Ιωσηφίδου, θα είναι στα 26 μέλη της Εθνικής ομάδας, που θα συμμετάσχουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Φεβρουαρίου.

Μία πολύ καλή παρουσία είχε ο Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας, στον 9ο Δημοκρίτειο ημιμαραθώνιο Ξάνθης, που διεξήχθη την Κυριακή (26/11).

Την τρίτη θέση κατέλαβε στο μήκος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 η αθλήτρια του ΟΚΑΚ, Αναστασία Ιωσηφίδου.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, μοιράζεται κάποιες φωτογραφίες με τους αφανείς ήρωες των Πανελληνίων αγώνων στίβου Κ16 που διεξήχθησαν στην Ελευθερούπολη.

Στην Ελευθερούπολη διεξήχθη την Πέμπτη (06/04) η Β’ φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου. Μεγάλη συμμετοχή και καλές εμφανίσεις είχαν οι αθλητές του ΟΚΑ Καβάλας.

Χορηγός του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας (ΟΚΑΚ) για την περίοδο 2022-2023 αναλαμβάνει η Energean. 

 

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Καβαλιώτισσα αθλήτρια του ΟΚΑΚ, Ισμήνη Παναγιωτοπούλου στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας. 

 

Ακόμα μία διάκριση για την αθλήτρια του ΟΚΑ Καβάλας στον ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης, Ισμήνη Παναγιωτοπούλου

 

Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο για την Ισμήνη Παναγιωτοπούλου, αθλήτρια του ΟΚΑ Καβάλας, στα 6.000 μέτρα Γυναικων Κ23 με 21.20 στο Πανελλήνιο

Η δύσκολη αθλητική χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΟΚΑΚ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 χρυσό μετάλλιο στο άλμα σε μήκος για την Αναστασία Ιωσηφίδου, 7η θέση στο ίδιο αγώνισμα για την Πηνελόπη Λεβεντοπούλου, 6η θέση για το Γιώργο Βουλγάρογλου στα 400μ με εμπόδια.

To χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του ΟΚΑ Καβάλας, Σοφία Ιωσηφίδου, στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών-Γυναικών της Πάτρας.

 

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι νεαροί αθλητές του ΟΚΑ Καβάλας κερδίζοντας πολλά μετάλλια στο διασυλλογικό πρωτ

Με τις αθλήτριες του ΟΚΑΚ, Μαρία Ζαχαρούδη, Ανατολή Μιχαηλίδου και Σοφία Ιωσηφίδου, οι οποίες διέπραψαν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου που διεξήχθη στην Πάτρα, συναντήθηκε την Παρασκευή 28 Αυγούστου ο Θόδωρος Μουριάδης.

Σε απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλύσεων Αθλητικών Διαφόρων (ΑΣΕΑΔ) σχετικά με την δικαίωση αθλήτριας αναφέρεται ο κ. Ανδρέας Λαφτσής με δημόσια επιστολή του – καταγγελία με τίτλο «Αφιερωμένο στον κλασικό αθλητισμό της πόλης μας»...