Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Mία 82χρονη από το Νευροκόπι Δράμας κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής (25/9) στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Αυξάνεται η λίστα των νεκρών στην χώρα μας από τον κωρονοϊό, με δύο νέους θανάτους στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για έναν 78χρονο από το Κάτω Νευροκόπι Δράμας και για έναν 67χρονο από την Αλεξανδρούπολη, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 24/9. 

Εισαγωγή έκανε ένας 49χρονος από την Ορεστιάδα και ένας 69χρονος από την Καβάλα, ενώ εξιτήριο δόθηκε σε έναν 30χρονο από την Αλεξανδρούπολη ο οποίος εισήχθη στο Νοσοκομείο στις 3 Σεπτεμβρίου.

Θετικό στον κορονοϊό διαγνώστηκε βρέφος έξι μηνών και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Ήδη έχει γίνει η διαδικασία λήψης δειγμάτων από την οικογένειά του για να διαπιστωθεί αν στο περιβάλλον του υπάρχουν και άλλα κρούσματα της νόσου Covid-19

Ένας άντρας 60 χρόνων από την Καβάλα είναι το 26ο θύμα του κορονοϊού που καταγράφεται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο άντρας εισήχθη στις 28 Αυγούστου στο Νοσοκομείο και κατέληξε αργά χθες βράδυ

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης πήρε σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ο 48χρονος Καβαλιώτης που δραστηριοποιείται στον τουρισμό στο νησί της Θάσου, μετά από 7 ημέρες νοσηλείας λόγω κορωνοϊού.

Την πρωτοβουλία να ευχαριστήσει “γλυκά” το προσωπικό της δημόσιας υγείας που εργάζεται μέσα στον Αύγουστο απέναντι στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, είχε το πασίγνωστο Ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευά.

Η 86χρονη είχε νοσηλευτεί αρχικά ως απλό περιστατικό στο Νοσοκομείο της Ξάνθης και μετά την επιδείνωση της κατάστασης, διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον ιό και διακομίστηκε στην Αλεξανδρούπολη.