Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ ν. Καβάλας

Την κάλυψη λειτουργικών εξόδων καθώς και το ετήσιο κόστος συντήρησης του ειδικού οχήματος, το οποίο χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία του νομού Καβάλας, ανέλαβε η Energean, στο πλαίσιο στήριξης των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν κινητικά και συναφή προβλήματα.

Στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την αγορά πρόσθετου μέλους για μία γυναίκα 39 ετών που έπεσε θύμα τροχαίου και έχασε το πόδι της σ

«Τα κτίρια στην Καβάλα είναι στο 0,01% σε επίπεδο προσβασιμότητας για τα άτομα με αναπηρία. Τόσο είναι και η ευαισθησία του Καβαλιώτη πολίτη», είπε στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας, Σμάραγδος Κρεμμύδας. 

Με τον πρόεδρο Μάκη Κρεμμύδα και τα μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Νομού

Την Τρίτη 25-8-2020 ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας κο Αντωνιάδη Κων/νο προκειμένου να γίνει επίδειξη του ηχητικού συστήματος τοποθέτησης στους φωτεινούς σηματοδότες (φανάρια).

Ο Νομαρχιακός σύλλογος ΑμεΑ Ν.Καβάλας ευχαριστεί τη Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη Καβάλας για την ευγενική δωρεά μασκών για την προφύλαξη των μελών του από την εξάπλωση του convid19

Στη «Γιορτή της Άνοιξης» που διοργάνωσε το παράρτημα χρόνιων παθήσεων Ελευθερούπολης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ την Τετάρτη 17 Απριλίου συμμετείχε ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμεΑ νομού Καβάλας. 

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ ν. Καβάλας διοργανώνει την 1η Bike and Running, εκδήλωση με την υποστήριξη της διαδικτυακής ομάδας “ Wish Wheel Win!” και του ηλεκτρονικού μαγκαζίνου “Citylife24.gr”