

Έφυγε την Πέμπτη 2 Απριλίου από τη ζωή ο επί σειρά ετών, πρόεδρος της κοινότητας Πολύνερου Σάββας Παπαδόπουλος.
Στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης τονίζει:
«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Σάββα Παπαδόπουλου, ο οποίος υπηρέτησε με απόλυτη αφοσίωση την τοπική αυτοδιοίκηση.
Επί σειρών ετών, από τη θέση του Προέδρου της κοινότητας Πολύνερου, στάθηκε αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής τόσο των κατοίκων που εκπροσωπούσε, όσο και των πολιτών όλων των οικισμών στον ορεινό όγκο της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.
Ο Σάββας, με τις παρεμβάσεις και τις ολοκληρωμένες προτάσεις του, συνέβαλε στην προώθηση πολιτικών για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που έχει το δυτικό τμήμα του Δήμου Καβάλας.
Θα μείνει στη μνήμη όλων μας, πέραν όλων των άλλων, για τον ήπιο τρόπο με τον οποίο προσέγγιζε τα πράγματα και την ποιότητα του χαρακτήρα του.
Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».