Μια νέα πλατφόρμα το www.yourtherapist.gr που βασίζεται στη φιλοσοφία του ευ ζην και συγκεντρώνει ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να βάλεις την ευεξία στη ζωή σου δημιούργησαν δυο νέα παιδιά ο Κώστας και ο Βασίλης οι οποίοι είδαν το κενό στον συγκεκριμένο χώρο και αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους start up επιχείρηση.

 

 

Μέσα από την πλατφόρμα μπορείς να αναζητήσεις τους θεραπευτές που χρειάζεσαι με βάση την περιοχή σου, να διαβάσεις τα βιογραφικά τους, αλλά και την αξιολόγησή τους από άλλους χρήστες, να κλείσεις ένα ραντεβού online, και να βρεις χρήσιμα άρθρα. Μάλιστα, ειδικά για τη δύσκολη εποχή που διανύουμε η πλατφόρμα προσφέρει σε συνεργασία με τους θεραπευτές δωρεάν συνεδρίες σε κάθε τομέα.

 

 

Τι είναι το Your therapist

 

 

«Η λογική πίσω από το Your therapist είναι απλή. Οι συνεργάτες μας μπορούν να δημιουργούν το προφίλ τους καταχωρώντας όλα τα επαγγελματικά τους στοιχεία. Ανάμεσα σε αυτά, οι συνεργάτες μας μπορούν να ανεβάσουν  βιογραφικό-στοιχεία επικοινωνίας-φωτογραφίες-διεύθυνση μέσω google maps-βίντεο παρουσιάσεις- λοιπές παροχές, ενώ παράλληλα μπορούν να  διατηρούν το επαγγελματικό τους calendar και να δέχονται online booking. Από την άλλη, οι χρήστες μπαίνοντας στο your therapist, μπορούν να πλοηγηθούν στις σελίδες και να ανακαλύπτουν οι ίδιοι τον ιδανικότερο ή ιδανικότερους θεραπευτές – ειδικούς, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.  Επίσης μπορούν να διαβάζουν άρθρα στο blog του Your Therapist, να κάνουν αξιολογήσεις – reviews των συνεργατών και φυσικά να κάνουν online booking μια συνεδρία», λένε οι ίδιοι.

 

 

 

Ποιες ειδικότητες μπορεί να βρει κανείς στην πλατφόρμα

 

 

Ψυχολόγους / Ψυχοθεραπευτές, Διατροφολόγους, Life coaches, Φυσικοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Yoga instructors, Personal Trainers & Γυμναστήρια, Εναλλακτικούς θεραπευτές, Μασέρ.

 

 

 

 

Τι χρειάζεται να κάνει κάποιος που θέλει να συμμετάσχει στην πλατφόρμα ως θεραπευτής;

 

 

Τον τρόπο για να συμμετάσχει κάποιος στην πλατφόρμα ως θεραπευτής εξηγούν οι ίδιοι οι δημιουργοί «Για να καταχωρήσει κάποιος το επαγγελματικό του προφίλ, μπορεί να κάνει δωρεάν την εγγραφή του, να ανεβάσει τα στοιχεία του ακολουθώντας την απλή διαδικασία και να διαμορφώσει την επαγγελματική του σελίδα σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Ανάμεσα στο πλήθος των παροχών, οι συνεργάτες μας μπορούν να διατηρούν το προσωπικό τους calendar, να διαχειρίζονται τα online bookings, να δέχονται reviews-αξιολογήσεις από πελάτες τους, να ανεβάζουν βίντεο-παρουσιάσεις, άρθρα στο blog του Your Therapist, φωτογραφίες και όλες τις παροχές τους. Για να διατηρήσουμε εγκυρότητα και προστατέψουμε τους χρήστες και το εγχείρημα μας, έχουμε ενσωματώσει στην φόρμα εγγραφής ειδικό πεδίο όπου οι συνεργάτες μας ανεβάζουν την πιστοποίησή τους – πτυχίο».