Νέο Ζυγός

Ο Δήμος Καβάλας ενημέρωσε πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής νέων παιδικών χαρών στους οικισμούς Σταυρού Αμυγδαλεώνα και Νέου Ζυγού αλλά και στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου στην Καβάλα.

Ο Δήμος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως με κοινή απόφαση των αναπληρωτών υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών εντάχθηκε για χρηματοδότηση η πράξη «Βελτίωση οδικής ασφάλειας Δήμου Καβάλας» με το ποσό των 2.000.000,00€. Έργα θα γίνουν στο Νέο Ζυγός αλλά και στην οδό Κουντουριώτου στην Καβάλα.

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του στο Νέο Ζυγός 53χρονος άνδρας. Τον άνδρα ο οποίος διέμενε μόνος του βρήκαν το πρωί της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου συγγενείς του που τον αναζήτησαν. Κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Στη σύλληψη 6 αλλοδαπών οι οποίοι επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα προχώρησε η αστυνομία μετά από καταδίωξη το βράδυ της Δευτέρας 3 Αυγούστου στο Νέο Ζυγό Καβάλας. Το όχημα που κινούνταν στην Εγνατία Οδό δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξή του