Μυροβόλος Άνοιξη

Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Αντώνης Βάμβουκας συναντιούνται στον υπέροχο χώρο "Μυροβόλο Άνοιξις", την Παρασκευή 29-11 στις 22:00. Μια βραδιά με αμεσότητα…με σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα…να τραγουδήσουμε τις ανησυχίες μας….τις αγάπες μας…Δυο κιθάρες δυο φωνές…ένα πρόγραμμα με έντεχνές, ροκ, swingκ.ά. πινελιές, με αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια από το χθες και το σήμερα.

Συνεχίζει τις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα ο Μπάμπης Στόκας ο οποίος την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 θα βρίσκεται στην Καβάλα, στη «Μυροβόλο Άνοιξη».

 

Την Κερδοσκοπική Συμμορία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα Παρασκευή 1 Απριλίου στη Μυροβόλο Άνοιξη οι φίλοι του συγκροτήματος. Τα μέλη του συγκροτήματος υπόσχονται "Μια βραδιά κόντρα στο ρεύμα παρέα με την αμφισβήτηση. Ενα βράδυ χωρίς πολιτιστικές κομπόστες ακαλούπωτη χωρίς δήθεν"

Στην Καβάλα θα βρίσκεται το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 ο γνωστός καλλιτέχνης Δημήτρης Μπάσης για μία εμφάνιση στο καφέ-μπαρ της παραλιακής «Μυροβόλος Άνοιξη».

 

Οι Παντελής Αμπαζής και Γεράσιμος Γεννατάς έρχονται για ένα διαφορετικό live στη Μυροβόλο Άνοιξη στην Καβάλα με την παράσταση «δεν υπάρχει κράτος Madame» από το… Ντεμοντέρνο Θέατρο Τραγουδι

Η Μυροβόλος Άνοιξις και ο Γιάννης Μηλιώκας μαζί με τη Βιολέτα Ίκαρη και τέσσερις σπουδαίους μουσικούς, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο ηλεκτρισμό, ένταση και χιούμορ.