Η Μυροβόλος Άνοιξις έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί τον Λάκη Παπαδόπουλο, γνωστό και ως "Λάκης με τα ψιλά ρεβέρ".

 

Αυτός ο Λάκης λοιπόν, ο Λάκης μας, συνεχίζει μέχρι σήμερα ρομαντικός, πραγματικά ροκ και δυναμικός όπως πάντα. Ένας καλλιτέχνης που κάθε ακροατής/θεατής που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να τον παρακολουθήσει ζωντανά.

 

Ο Λάκης Παπαδόπουλος γράφει τους στίχους από το τραγούδι "Και θα Χαθώ" το οποίο διασκεύασε ο Μ.Χατζηγιάννης κάνοντάς το έτσι γνωστό στην επόμενη γενιά... ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ φυσικά…

 

Έχει γράψει τραγούδια σε όλους τους γνωστούς τραγουδιστές, όπως Βασίλη Παπακων/νου,Μανώλη Μητσιά Αρλέτα,Μητροπάνο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Ε.Δήμου, Κ.Μακεδόνα, Β.Μοσχολιού, Ε.Βιτάλη, Γλυκερία, Πασχάλη, Δάντη, Πυξ-λαξ, Π.Γαϊτάνο, Σ.Λεονάρδου, Ελπίδα, Γ.Κούτρα, Stavento, Αφοί Κατσιμίχα, με πασίγνωστες επιτυχίες και έχει συνοδεύσει μια γενιά που τραγούδησε, ερωτεύτηκε, ταξίδεψε, γέλασε, έκλαψε και ΈΝΙΩΣΕ με τα τραγούδια του, τα οποία τραγουδάμε ακόμα.

 

Ο Λάκης με τα ψιλά ρεβέρ στις συναυλίες, δείχνει στο κοινό του ότι το σέβεται και το αγαπά. Αν έχει κέφια το κοινό του "φτιάχνεται" και ο Λάκης, κάνει πλάκες, παίζει τραγούδια με τρόπο που δεν έχετε ξανά ακούσει και εννοείται παίζει όποια τραγούδια του ζητήσουν από το κοινό.

 

Αν δεν έχεις ακούσει τον Λάκη με τα ψιλά ρεβέρ, γέμισε τον χρόνο μέχρι τη συναυλία του, γνωρίζοντάς τον μέσα από μια συλλογή από τα τραγούδια του.

 

Καλό ταξίδι νοσταλγοί του rock ' n roll..

 

Πληροφορίες

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 

22:00 

είσοδος: 8 ευρώ 

Τηλέφωνο: 2513006835