μπλόκο

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων που συμμετέχουν στο Συντονιστικό ΑΜΘ.

Σκηνές απείρου… «κάλλους» εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Απριλίου στην Κεραμωτή όταν άρχισαν να καταφθάνουν αυτοκίνητα από τη Ρουμανία, στα οποία επέβαιναν οικογένειες, και επιχείρησαν

Συνελήφθη χθες (11-11-2020) το μεσημέρι, στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή οχήματος, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

 

Συνελήφθη την 24-10-2020 το πρωί, στην επαρχιακή οδό Κρυονερίου – Βουνοχωρίου Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Συνελήφθησαν χθες (3-10-2020), από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Ροδόπης, δύο (2) διακινητές, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

 

Μπλόκο έστησαν οι αγρότες το πρωί της Δευτέρας και στην Θάσο, η οποία μπαίνει κι αυτή στο χορό των κινητοποιήσεων.

 

Πάγια παραμένει η θέση μας σχετικά με το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.

 

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα μπλόκα σε όλη τη χώρα με αιχμή το φορολογικό και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Σταδιακά θα αρχίσουν και οι αποκλεισμοί των οδικών αρτηριών προκειμένου να παρεμποδιστεί η κυκλοφορία των διερχόμενων αυτοκινήτων στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων των αγροτών.