μοριακό τεστ

Εντός της ημέρας η ΚΥΑ για τις νέες τιμές στα PCR τεστ. Καμία πρόβλεψη για συνταγογράφηση παρά τις μεγάλες ανάγκες που παρουσιάζονται εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης της Όμικρον.

Συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα 3 Ιανουαρίου οι ουρές της πολύωρης αναμονής. Πλήθος κόσμου από νωρίς το πρωί έχει συγκεντρωθεί έξω από σημεία ελέγχου του ΕΟΔΥ και διαγνωστικά κέντρα. 

Ανώτατο όριο τα 60 ευρώ για το μοριακό τεστ και τα 20 ευρώ για το rapid test εφόσον η δειγματοληψία γίνει σε ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριό ή ιδιωτική κλινική.

 

 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης εντός των προσεχών ημερών θα καταθέσει σχετική τροπολογία, με την οποία θα εξουσιοδοτείται να μπορεί να ορίσει ανώτατες τελικές τιμές για τη διεξαγωγή εξετάσεων για ανίχνευση κορωνοϊού SARS-CoV-2 σε κάθε ιδιώτη πάροχο της συγκεκριμένης υπηρεσίας

PCR covid tests δώρισε το πρωί της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου. Τα test παρέλαβε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θωμάς Αγγελόπουλος ο οποίος επέστρεψε στα καθήκοντά του μετά την ανάρρωσή του από τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες.