Μέτιος

Τον κύριο Μέτιο δεν τον απασχόλησε ότι ο πρωθυπουργός δεν βρήκε ούτε μια συγγνώμη να πει για το έγκλημα που διαπράχθηκε με το πάνω από 1 εκατομμύριο στρέμματα καμένα στον Έβρο, τις ανυπολόγιστες καταστροφές σε Έβρο, Ροδόπη και Καβάλα! Και πως αλλιώς, αφού για το έγκλημα είναι συνυπεύθυνος, η κυβέρνηση έβαλε τη σφραγίδα και η δική του διοίκηση την υπογραφή”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η Λαϊκή Συσπείρωση ΑΜΘ.

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, μετά τις συναντήσεις που είχε με κυβερνητικό κλιμάκιο, ενημέρωσε για τα μέτρα που αποφασίστηκε να παρθούν στην ΑΜΘ, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Την διοίκηση Μέτιου δείχνει ως υπεύθυνη για το κρούσμα Δυτικού Νείλου που καταγράφηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ο περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τοψίδη, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Αποτελέσματα καμπανάκι και σε ορισμένες περιπτώσεις κόλαφο για τους γαλάζιους περιφερειάρχες βγάζει η μεγάλη έρευνα

Με την Υπουργό Πολιτισμού και Λίνα Μενδώνη στο γραφείο της στην Αθήνα συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος. 

«Κενός περιεχομένου ο «απολογισμός» του Χρ. Μέτιου. Δυστυχώς κενός έργου κι ο πρώτος χρόνος της θητείας του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη Περιφερειακή Σύνθεση με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη.

Η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης επεξεργάζεται ένα πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας που μπορεί να φτάσει τα 25 με 30 εκατομμύρια ευρώ με πόρους του ΕΣΠΑ

Επιστολή προς τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο απέστειλαν δημοσιογράφοι της περιφέρειας ΑΜθ ζητώντας την αποκατάσταση της «αρρυθμίας» που διαπιστώνεται στην ενημέρωση των πολιτών της ΑΜΘ...

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια ΑΜΘ διαθέτει από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα πόρους ύψους 5.416.250 ευρώ 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, νέα Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ ορίζεται η κ. Ελένη Δημούδη-Τζατζαΐρη.

Οι παρατάξεις Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση, Περιφέρεια σε Δράση και Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη των μελών των παρατάξεών μας, συναποφασίσαμε τα εξής:

Πλήρη φάκελο με τους υποψηφίους του συνδυασμού της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου κατέθεσε το απόγευμα της Κυριακής στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής ο επικεφαλής της παράταξης, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος.

Είμαι στη δυσάρεστη θέση ν'απευθύνω δημόσια την παρούσα διαμαρτυρία προς τον Περιφερειάρχη κ.Μέτιο, με μοναδικό σκοπό να κάνω όλους τους πολίτες της Περιφέρειάς μας και όχι μόνο, κοινωνούς των προβ

Έτοιμη να διεκδικήσει την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στις επόμενες περιφερειακές εκλογές είναι η παράταξη περιφερειακή Αναγέννηση, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος στην οποία αναφέρεται στη στάση που θα κρατήσει από εδώ και πέρα απέναντι στον περιφερειακό σύμβουλο και μέχρι πρότινος εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα τουρισμού της περιφέρειας ΑΜΘ.

Προχειρότητα και αβλεψία που μπορεί να βλάψουν οικονομικά την περιφέρεια ΑΜ-Θ καταλογίζει με γραπτή του δήλωση ο περιφερειάρχης, Χρήστος Μέτιος, τόσο στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο όσο και στο Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υγείας ΑΜ-Θ Χρήστο Γάκη, ο πρώτος με την ιδιότητα του προέδρου και ο δεύτερος με αυτήν του αντιπροέδρου της Εργοανάπτυξη ΑΕ