μαζικά τεστ

Rapid tests θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες για όλο τον πληθυσμό της Θάσου. τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού θα πραγματοποιούνται τη Δευτέρα 05-04, από 09:00 έως 12:00 στο Κέντρο Υγείας Πρίνου (για όλο το πληθυσμό της Θάσου).

Στις 9:00 το πρωί της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου άρχισε ο δειγματοληπτικός έλεγχος ανίχνευσης covid 19 στο κλειστό Γυμναστήριο των Λιμεναρίων από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Θάσου.

Ερώτηση με θέμα «διαχείριση της πανδημίας στην ΠΕ Καβάλας» απευθύνει προς τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια το ΚΙΝΑΛ Καβάλας, ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς μετά από αίτημα του ΚΙΝΑΛ Καβάλας.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα από Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) θα πραγματοποιήσουν δωρεάν ελέγχους την Τρίτη το πρωί 1 Δεκεμβρίου(rapid test), πλησίον της Λαϊκής αγοράς

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν χθες, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Δεν ήταν τελικά αρκετό το χρονικό διάστημα των μόλις 4 ωρών που όρισε ο ΕΟΔΥ για τα μαζικά τεστ στον γενικό πληθυσμό της πόλης της Καβάλας.