Μαρία Παραντινού

Η δημοτική παράταξη “ο Τόπος της Ζωής μας”, ανακοίνωσε δύο νέους υποψηφίους της, τη Μαρία Παραντινού και τον Χαράλαμπο Πογαρίδη.

Σε χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε τελικά η συμμετοχή των μελών της ΝΔ στο νομό Καβάλας, στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη διοικήσεων στις δημοτικές και τη νομαρχιακή οργάνωση αλλά και την εκλογ

Με γραπτή της δήλωση, η υποψήφια πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας τής ΝΔ, Μαρία Παραντινού, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη του κόμματος να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες την προσεχή Κυριακή 3 Απριλίου...

Σε ανανέωση επιπέδου 100% οδηγούνται οι «κεφαλές» των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ στο νομό Καβάλας, τόσο σε επίπεδο Δήμων όσο και σε επίπεδο νομού.

 

Εν αναμονή και της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καβάλα, ένα θέμα που συζητιέται στις τάξεις της τοπικής ΝΔ είναι το κατά πόσο θα εκλεγούν στα τοπικά όργανα άνθρωποι που όχι μόνο είναι υποστηρικτές του νέου προέδρου αλλά προέρχονται από το αμιγώς "μητσοτακικό περιβάλλον". Όπως έλεγε, πάντως, με νόημα στέλεχος της ΝΔ από την Καβάλα "ενόψει των διαδικασιών αυτών, να δεις που θα γίνουν όλοι μητσοτακικοί".  Αν ανατρέξει κανείς στην πρόσφατη εσωκομματική προεκλογική περίοδο, θα προσέξει ότι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη τάχθηκαν πολύ συγκεκριμένα άτομα και ότι αρκετοί που έδωσαν το παρών στην ομιλία του στην Καβάλα ήταν στελέχη που είχαν εμφανιστεί σε όλες τις ομιλίες των υπολοίπων υποψηφίων, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν διπλωματική στάση.