Μάκης Ζουμπλιός

Η τιμή πώλησης τους ξεπερνά τα 3 ευρώ σύμφωνα με τον αγρότη και πρώην πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Νέας Περάμου Μάκη Ζουμπλιό.

«Για μένα ο χειριστής (ή οι χειριστές) του χωματουργικού μηχανήματος που συντηρει τις αντιπυρικές ζώνες στο Σύμβολο όρος, είναι ένας μικρός Ηρωας (ή Ήρωες)», λέει ο κ. Ζουμπλιός και εξηγεί τον λόγο.

«Δε χάθηκε μόνο η φετινή χρονιά αλλά και η σοδειά της επόμενης», λέει στον KavalaNews 102.8 ο Μάκης Ζουμπλιός μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας από τον Δήμο Παγγαίου.

Ένα στρατιωτικό βλήμα εντοπίστηκε στην Καβάλα. Άμεσα ενημερώθηκε ο στρατός για να το εξουδετερώσει.

Την έδρα του παραδίδει ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Περάμου Μάκης Ζουμπλιός μετά από 8 χρόνια θητείας όπως έκανε γνωστό ο ίδιος.

Την προσοχή όλων εφιστά ο πρόεδρος της κοινότητας της Νέας Περάμου, Μάκης Ζουμπλιός μετά τα απανωτά περιστατικά διαρρήξεων.

Μία πρόγνωση η οποία είναι νωρίς να επιβεβαιωθεί φαίνεται από ένα προγνωστικό μοντέλο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο Μάκης Ζουμπλιός και δείχνει για πολύ χιόνι τις επόμενες ημέρες.

Μεγάλα προβλήματα στις αγροτικές καλλιέργειες προκάλεσε η έντονη κακοκαιρία που έπληξε το Σάββατο τις δημοτικές κοινότητες Ελευθερών

Την ευκαιρία να μάθουν τη μεγάλη ιστορία της περιοχής τους μέσα από σπάνια ευρήματα που χρονολογούνται σε βάθος χιλιάδων ετών έχουν οι μαθ

Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε για ακόμα φορά το πρωί του Σαββάτου 3 Ιουλίου την περιοχή της δημοτικής κοινότητας Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου με αποτέλεσμα να σημειωθούν σημαντικές ζημιές στο φυτικό κεφάλαιο.

Γράφει ο 

Μάκης Ζουμπλιός* 

 

Θα μπορούσε να ήταν σενάριο ταινίας η σειράς, θα μπορούσε να είναι και ιστορία ενός μυθιστορήματος.

 

Τις πληγές τους μετράνε οι αγρότες του Δήμου Παγγαίου μετά την καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή το μεσημέρι της Δε

Σε μία σημαντική ανακάλυψη στην παραλία της Νέας Περάμου προχώρησε ο πρόεδρος της Κοινότητς Νέας Περάμου Καβάλας, Μάκης

Οι Αμμόλοφοι στην Νέα Πέραμο του Νομού Καβάλας,είναι μια από τις top παραλίες της Ελλάδας με ακτογραμμή περίπου 3 χιλιόμετρων και το καλοκαίρι είναι το επίκεντρο των επισκεπτών της περιοχής.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Ν.Περάμου Γεράσιμος Ζουμπλιός, με ανακοίνωση που έστειλε στα ΜΜΕ κάνει γνωστό ότι θα αναβιώσει φέτος το παλιό, παραδοσιακό καρναβάλι με παρέλαση την