Μάκης Κωνσταντινίδης

«Οι τιμές στην ταβέρνα έχουν αυξηθεί κατά 15% το τελευταίο διάστημα προκειμένου να μπορούν τα καταστήματα στην εστίαση να μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν», λέει στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος των εστιατόρων Καβάλας Μάκης Κωνσταντινίδης.

«Η εστίαση ζητά μέτρα στήριξης για την αποφυγή λουκέτων και απώλειας θέσεων εργασίας» δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος των εστιατόρων Καβάλας Μάκης Κωνσταντινίδης, ενόψει της απεργίας που κήρυξε ο κλάδος για την Τρίτη (16/11). 

Αυξήσεις στα προϊόντα ψητοπωλείου αποφάσισαν οι επαγγελματίες ιδιοκτήτες ψητοπωλείων της Καβάλας. Η αύξηση θα φτάσει περίπου στα 30 λεπτά του ευρώ, είπε στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του σωματείου εστιατόρων Καβάλας Μάκης Κωνσταντινίδης. 

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους χώρους για αμιγώς εμβολιασμένους και τους μεικτούς δεν μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη λέει στον KavalaNews 102.8 και στον Κώστα Λουκούμη ο πρόεδρος εστιατόρων Νομού Καβάλας Μάκης Κωνσταντινίδης. 

Ανοίγει στις 3 Μαΐου η εστίαση με τους επιχειρηματίες να «τρέμουν» τη μέρα που θα βάλουν το κλειδί στην πόρτα.

Να δοθούν χρήματα από το ΕΣΠΑ στον κλάδο της  εστίασης ώστε να βοηθηθούν οι επαγγελματίες να ξεπεράσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει αλλά και μείωση του ΦΠΑ ζητούν εστιάτορες και καφεζυθοπώλες είπε μιλώντας στον kavalaNews 102,8 ο πρόεδρος των εστιατόρων Καβάλας Μάκης Κωνσταντινίδης.