λογαριασμοί ρεύματος

Η αλλαγή σελίδας στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας είναι γεγονός και το νέο σύστημα χρωματιστής τιμολόγησης έκανε ποδαρικό, φέρνοντας σε πολλές περιπτώσεις τιμολόγια χαμηλότερα ακόμη και από τα επιδοτούμενα που ίσχυαν μέχρι και τον Δεκέμβριο.

Με αυξήσεις στο ρεύμα έρχεται ο Νοέμβριος καθώς οι τιμοκατάλογοι που ανακοίνωσαν οι πάροχοι είναι “τσιμπημένοι”. Έτσι, στη βάση των υποχρεώσεων από τη δέσμη των έκτακτων μέτρων που ακόμη ισχύει για ex ante ενημέρωση των πολιτών οι πάροχοι για το Νοέμβριο έδωσαν αυξημένες σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα χρεώσεις.

Τα εύσημα του ΟΟΣΑ αποσπά η ελληνική κυβέρνηση για τα μέτρα μείωσης των επιπτώσεων του άνθρακα στην ελληνική οικονομία.

Δεκτή εν μέρει η χορήγηση προσωρινής διαταγής. Η απόφαση ισχύει μέχρι τη συζήτηση της αγωγής, στις 6 Ιουλίου, υπό τον όρο να μη ζητηθεί άλλη αναβολή.

Παρεμβάσεις σε 4 πεδία ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την στήριξη νοικοκυριών και επιχε

«Τα ξενοδοχεία πόλης αυτή τη στιγμή ζουν την τέλεια καταιγίδα. Δεν υπάρχει ζήτηση λόγω των περιορισμών της πανδημίας», δηλώνει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας, Αντώνης Μιτζάλης. 

Στο «ζύγι» των εκπτώσεων για να περιοριστεί η δαπάνη για τα νοικοκυριά και να επεκταθούν οι επιδοτήσεις και στους επαγγελματίες βάζει η κυβέρνηση τα νέα μέτρα για την κοινωνική πολ