Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας

Με ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας τονίζει τις διαχρονικές ευθύνες όπως αναφέρει για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας, αναφέρει πως το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας τοποθετείται ενάντια στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ιδιωτικοποίηση της ύδρευσης και της αποχέτευσης.

Λόγο για τις “Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις” κάνει ο Χρήστος Ποτόλιας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων διοδίων στην Καβάλα.

Όπως επισημαίναμε ήδη στο πλαίσιο της διαβούλευσης οι παρεμβάσεις για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα του Δήμου αποτελούν προτεραιότητες που αφορούν το χωρικό σχεδιασμό και ρυθμίζουν τις χρήσεις γης ώστε να διευκολύνεται η επιχειρηματική δραστηριότητα

Με αφορμή τις δικαιολογημένες ανησυχίες και διαμαρτυρίες των κατοίκων του Παληού για το κυκλοφοριακό, τις οποίες συμμεριζόμαστε και στηρίζουμε, παραθέτουμε ορισμένες απόψεις μας:

 

Φαίνεται ότι η «δράση» των εκατοντάδων υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων (σε όποιο ψηφοδέλτιο και αν φιγουράριζε το όνομά τους), τα νέα καλά παιδιά με όρεξη και διάθεση για δουλειά.  Τα οράματα και οι προτάσεις για μια Καβάλα παράδεισο των υποψήφιων ικανών Δημάρχων, είχε ορίζοντα μόνο ...την κάλπη!.

 

Εκδήλωση με θέμα «Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Καβάλα και οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης διοργανώνει την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 18:30 στο Καφέ Παλλάδιο η Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας. 

Στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου η πολιτική εκδήλωση της Τ.Ε. Καβάλας του ΚΚΕ για  την παρουσίαση του βασικού κορμού της Λαϊκής Συσπείρωσης στις Δημοτικές κ Περιφερειακές Εκλογές.

Έβδομο (7ο) θέμα της ημερήσιας διάταξης της 10ης(10/05/2018) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου: ‘‘Διαβίβαση γιαέγκριση του υπ’ αρ. 9698/9-3-2018 Πρωτόκολλου διαπίστωσης βλαβών από θεομηνία του έργου «Έργα προστασίας διαμόρφωσης ακτής Ραψάνης», της ένστασης της αναδόχου Κ/ξιας και γνωμοδότηση επ’ αυτής’’.

 

Ερώτηση προς το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας κατέθεσε η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες με τις αντιδράσεις γονέων και εκπαιδευτικών των 25ο Δημοτικό Σχολείο, 25ο Νηπιαγωγείο, 13ο Δημοτικό Σχολείο/Νηπιαγωγείο, 3ο Γυμνάσιο

Στην περιοχή μας από το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης βρίσκονται υπό δύσκολες συνθήκες στοιβαγμένοι χιλιάδες πρόσφυγες, ανάμεσά τους εκατοντάδες μικρά παιδιά. Οι άνθρωποι αυτοί περνούν τα σύνορα για να γλυτώσουν από τις βόμβες των ιμπεριαλιστών

"Λίγες μέρες μετά την ψήφιση του 3oυ μνημονίου Τσίπρα (με τη στήριξη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ 2)  και λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία των εκλογών, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με εξπρές και επιτακτικές διαδικασίες από το υπουργείο Εσωτερικών, καλεί τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας...