Λαϊκή Συσπείρωση

Τις θέσεις για τα θέματα του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου τονίζει η Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία υπογραμμίζει ότι πρέπει να καταργηθούν τα ανταποδοτικά κάθε είδους.

Σε γονείς των παιδικών σταθμών του δήμου κοινοποιήθηκε επιστολή στην οποία αναφέρεται ότι θα τους διανεμηθούν από τις διευθύνσεις των παιδικών σταθμών  “υπεύθυνες δηλώσεις”

Τις προτάσεις της για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος της Καβάλας καταθέτει στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας η Λαϊκή Συσπείρωση.

Μία ημέρα μετά τη μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, τόνισαν:

Στα πλαίσια τακτικών περιοδειών και επισκέψεων που κάνουμε σε όλο το νησί, κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Θάσου επισκέφτηκε την πανέμορφη παραλία του Ρωσογκρεμού

Με ανακοίνωση της προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, η Λαϊκή Συσπείρωση επισημαίνει πως το Υπουργείο Περιβάλλοντος παραδέχτηκε πως στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων επικρατούν απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Η τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σημαδεύτηκε από την απαράδεκτη στάση της διοίκησης, που δημόσια καταγγείλαμε

Η μεγάλη και ξαφνική (;) ένταση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, με πρωταγωνιστές το Δήμαρχο και επικεφαλής δημοτικής παράταξης

Αναφορικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Θάσου για τα Σχολεία της Θάσου ο Δήμος της Θάσου διευκρινίζει:

Με την έναρξη της χειμερινής περιόδου έχει προκύψει έντονη ανησυχία στους κατοίκους και φορείς  του νησιού με την πρόταση των ναυτιλιακών εταιριών για  μείωση των δρομολογίων

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από την έναρξη της ελαιοσυλλογής που αφορά το σύνολο σχεδόν των κατοίκων του νησιού και οι αγροτικοί δρόμοι που οδηγούν στα κτήματα

Επίσκεψη πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Γυμνάσιο και Λύκειο Λιμεναρίων, όπου συναντήθηκε με εκπαιδευτικούς και μαθητές  των δύο σχολείων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση για την ανάπλαση της περιοχής γύρω από την πλατεία Καπνεργάτη τοποθετήθηκε εξαρχής εκφράζοντας τις επιφυλάξεις της για την σκοπιμότητα της συγκεκριμένης παρέμβασης αλλά και για τα αποτελέσματά της αναφορικά με την κυκλοφοριακή συμφόρηση που θα προκαλέσει.

Αυτό έχει ως συνέπεια πολλοί μαθητές να μην έχουν τη δυνατότητα προσέλευσης στα σχολεία τους, μεταξύ αυτών το ιδιαίτερα ευαίσθητο κομμάτι του μαθητικού πληθυσμού των Ειδικών Σχολείων και των προσφυγόπαιδων, αναφέρει επίσης η Λαϊκή Συσπείρωση.

Παρέμβαση με επιστολή της προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας με αφορμή την παραχώρηση του Βερούλειου στην ομάδα του Βύρωνα Καβάλας κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Καβάλας.

«Τελικά ήρθε το αναμενόμενο, το αναπόφευκτο. Ο “επιχειρηματίας” στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αφού εδώ δεν βρήκε πορτοκάλια, θα ψάξει αλλού για πορτοκαλιές», δηλώνει ο δημοτικός σύμβουλος, Χρήστος Ποτόλιας.

«Να μην πληρώσουν οι δημότες και τις ανατιμήσεις στην ενέργεια στις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας», ζητά ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Χρήστος Ποτόλιας.

Καμία ενέργεια δεν έγινε από την Δημοτική αρχή της Θάσου για την επισκευή τω

Εξηγήσεις ζητά ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας στην πολιτική κλεισίματος των βρεφονηπιακών σταθμών που βασίζεται όπως λέει στο δόγμα «κόστος-όφελος

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της συνοικίας του Βύρωνα μετά την ανακοίνωση του Αστικού ΚΤΕΛ, ότι καταργεί το απογευματινό δρομολόγιο της “γραμμής Βύρωνα”. 

 

Το θέμα των ανατιμήσεων θέτουν στον δήμαρχο Θάσου και στο δημοτικό συμβούλιο οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης. Επίσης ρωτούν «σε τί ενέργειες έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα ο Δήμος καθώς και τι έχει σκοπό να πράξει από εδώ και πέρα για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση».

«Όντως υπάρχει πρόβλημα στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, το γνωρίζουν ιδιαίτερα τα νεαρά ζευγάρια, αλλά και οι εργαζόμενοι σε αυτού

Σοβαρός κίνδυνος κατάρρευσης υπάρχει στο προστατευτικό τοιχίο στην παραλία των Λιμεναρίων, όπως αναφέρουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης. Όπως αναφέρουν, στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν καταστήματα που αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα. 

«Όχι στα νέα χαράτσια του “τέλους ταφής” και της “περιβαλλοντικής εισφοράς”» τονίζουν με κοινή ανακοίνωσή τους οι εκλεγμένοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση» σε Καβάλα, Θ

«Μονάδα κομποστοποίησης Στα όρια του οικισμού των Κρηνίδων. Τα ανταποδοτικά χαράτσια πολλαπλασιάζονται.

«Ο δήμαρχος τελικά ανέλαβε όλο το “βάρος” της απάντησης και για λογαριασμό όλων των άλλων παρατάξεων στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (25/10), οι

Σελίδες