Λαϊκή Ενότητα Καβάλας

Η Πολιτική Γραμματεία και η Εκλογική Επιτροπή της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΛΑΕ), με επικεφαλής τον πρώην Ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή, ανακοινώνει την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Την Καβάλα επισκέπτεται την Τετάρτη 20 Μαρτίου ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής. Η οργάνωση Ν. Καβάλας της ΛΑΕ προετοιμάζει κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του συναντήσεις με εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες,

Στη συγκέντρωση της ΔΕΘ των εργατικών σωματείων και των κομμάτων το ερχόμενο Σάββατο καλεί με ανακοίνωσή της Λαϊκή Ενότητα Καβάλας. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

Εκδήλωση με θέμα Το Ασφαλιστικό που φέρνουν, Το Ασφαλιστικό που θέλουμε" διοργανώνει την Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 19:00 στην Δημοτική Βιβλιοθήκης, η Λαϊκή Ενότητα Καβάλας. Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γ.Ρωμανιάς (Πρώην Γεν. Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων) και ο Η.Ιωαννίδης (Πρώην Βουλευτής Καβάλας)

«Με αφορμή την επικειμένη επίσκεψη του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης στην πόλη της Καβάλας καλούμε όλο τον κόσμο του νομού να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Ένωση Αγροτών Γιαλοχωρίων και ο Αλιευτικός Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων Δήμου Παγγαίου, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016».

Λαϊκή Ενότητα Καβάλας: Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ELFE ΑΒΕΕ (πρώην Β.Φ.Λ ΑΕ) είναι μια από τις ελάχιστες εναπομείνασες βαριές βιομηχανίες στην Ελλάδα και το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής Λιπασμάτων στη χώρα μας