Λαϊκή Ενότητα

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει στον ελληνικό λαό την επονείδιστη στάση που υιοθέτησε κατ’ εντολή του Α. Τσίπρα και του Β. Μεϊμαράκη η ελληνική κυβέρνηση στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, αναφορικά με την αναδιάρθρωση του χρέους των υπερχρεωμένων χωρών

Σας καλούμε σε εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Θα παραβρεθεί και θα μιλήσει η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος της Βουλής.Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΟΡΦΕΑΣ (Μιχαήλ Καραολή 40).

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές, με μαζική προσέλευση, στην πλατεία Καπνεργάτη, η πρώτη πολιτική εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας Καβάλας, με ομιλητή τον Κώστα Λαπαβίτσα, ο οποίος παρουσίασε το εναλ

Καλούμε όλους / όλες τους πολίτες της Καβάλας, την Παρασκευή 28 Αυγούστου, στις 8.00 το βράδυ, στην πλατεία Καπνεργάτη, σε εκδήλωση / συζήτηση με τον βουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Κώστα Λαπαβίτσα. 

Ερώτηση Βουλευτών της Λαϊκής Ενότητας για την εκποίηση των 14 Περιφερειακών Αερολιμένων,με με θέμα «Να σταματήσει η άκρως επιζήμια για την οικονομία και προκλητικά αδικαιολόγητη εκποίηση των 14 Περιφερειακών Αερολιμένων»

Αντώνης Κοσμίδης: Διαχωρίζω τη θέση μου και καλώ συντρόφους και συναγωνιστές να ενταχθούν στη «ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» (ΛΑΕ) που επεκτείνεται και στην Ξάνθη. Ενστάσεις, Αντοχές, Ενοχές και αντιστάσεις, από τα Τοπικά Στελέχη

ΚΚΕ Καβάλας για τη Λαϊκή Ενότητα: «Πλυντήριο» της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης. Το νέο έργο είναι παλιό και έχει τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ νούμερο 2»

"Δυστυχώς η συμφωνία που μας επιβλήθηκε αποτελεί ένα 3ο  μνημόνιο  που ακόμα και τα ξένα ΜΜΕ δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν «κατάλογο φρικαλεοτήτων». Αρνήθηκα να την ψηφίσω και κατήγγειλα τις αντιδημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στο Κοινοβούλιο"