Κοινωνικό μέρισμα

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο νέας στήριξης στις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας ο υφυπουργός Εργασίας, Πάνος Τσακλόγλου, απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση σημειώνοντας ότι αποτελεί σταθερή δέσμευση της κυβέρνησης, σημαντικό μέρος από το θετικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα που υπερκαλύπτει τους στόχους που τίθενται κάθε χρονιά να επιστρέφεται στην κοινωνία. 

“Προτεραιότητα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η στήριξη των αδύναμων και των μικρομεσαίων. Προτεραιότητα της κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι η ενίσχυση των λίγων και ισχυρών”, επισήμανε.

Η διαδικτυακή εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων θα ανοίξει πάλι από την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίουγια τις εξής κατηγορίες δικαιούχων:

Σε συνέχεια της από 5 Δεκεμβρίου ανακοίνωσης σχετικά με τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος 2018 το αρμόδιο Υπουργείο επισημαίνει τα εξής: 

Αποφασισμένη να χορηγήσει και φέτος το λεγόμενο «Κοινωνικό Μέρισμα» είναι η κυβέρνηση και αυτές τις μέρες οριστικοποιούνται οι λεπτομέρειες για τους δικαιούχους και την καταβολή το

Άνοιξε από χθες Κυριακή το απόγευμα και βρίσκεται σε λειτουργία η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος. Οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.koinonikomerisma.gr