κίνδυνος πυρκαγιάς

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο Θάσου με ανακοίνωση του ενημερώνει πως η Θάσος θα είναι σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς την Τρίτη (26/09), έχοντας δείκτη επικινδυνότητας 3.

Σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς και στην κατηγορία επικινδυνότητας 4, θα βρίσκονται η Καβάλα και η Θάσος και τη Δευτέρα 21 Αυγούστου.

Η Καβάλα και η Θάσος την Κυριακή (20/08), θα είναι σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς και στο δείκτη επικινδυνότητας 4.

Για τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς τη Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 ενημερώνει σε ανακοίνωση της η πυροσβεστική υπηρεσία Θάσου.

Σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς και στην κατηγορία κινδύνου 3 παραμένουν η Καβάλα και η Θάσος την Κυριακή (16/07).

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Θάσου ενημερώνει ότι την Παρασκευή (14/07), σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, η Θάσος θα είναι στην κατηγορία κινδύνου 3, οπότε ο κίνδυνος θα είναι υψηλός.

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς στη Θάσο τη Δευτέρα (8/8) σύμφωνα με τον χάρτη Πολιτικής Προστασίας.

Υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιά την Κυριακή 7/8 σε Καβάλα και Θάσο.

Την Τετάρτη 27/07/2022, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για το νομό Καβάλας και για το νησί της Θάσου προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’. 

Για την Κυριακή 03/07/2022, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για το νησί της Θάσου προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’.

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς την Τετάρτη 7/9 για το νησί της Θάσου, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, ενώ στο "κίτρινο", δηλαδή υψηλού κινδύνου, βρίσκεται η Καβάλα. 

Στο «πορτοκαλί» βρίσκεται η Θάσος για την Τρίτη (7/9) στον χάρτη της Πολιτικής Προστασίας, δηλαδή υπάρχει πολύ υψηλός κίν

Υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς και την Παρασκευή (13/8) για τη Θάσο, σύμφωνα με χάρτη πρόβλεψη κινδύνου της Πολιτικής Προστασίας. 

 

Υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε Καβάλα και Θάσο την Πέμπτη (12/8), σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου της Πολιτικής Προ

Στην κατηγορία 3, δηλαδή υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς βρίσκεται για την Τετάρτη 11/8 η Θάσος, σύμφωνα με τον χάρτη της Πολιτικής Προστασίας

Λόγω επικράτησης συνθηκών υψηλού κίνδυνου εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς στη Θάσο, με απόφαση του Έκτακτου Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θάσου που συνεδρίασε σήμερα 04-08-2021

Μια δύσκολη Δευτέρα θα είναι η 2η μέρα Αυγούστου καθώς για όλη τη χώρα σύμφωνα με τον χάρτη Πολιτικής Προστασίας προβλέπεται υψηλός και πολύ υψηλός κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς. Η Καβάλα, το Παγγαίο και ο Νέστος βρίσκονται στο πορτοκαλί δηλαδή στην κατηγορία 4 πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς και η Θάσος στο κίτρινο στην κατηγορία 3 υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς. 

Υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22/7 σε Καβάλα και Θάσο. Σύμφωνα με τον χάρτη Πολιτικής Προστασίας ο νομός Καβάλας είναι στο κίτρινο χρώμα. 

 

Στο επίπεδο 3, δηλαδή υψηλού κινδύνου κατατάσσεται η Θάσος στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την Παρασ

Πολύ υψηλός θα είναι ο κίνδυνος να εκδηλωθούν πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές της χώρας, την Κυριακή, 4 Ιουλίου, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.