Κεντρο Υγείας Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP). Η εφαρμογή στη Σύγχρονη Ορθοπαιδική" του Κέντρου Υγείας Καβάλας.

Μία ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την οστεοπόρωση, έγινε το πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου, στην πλατεία Ελευθερίας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας οστεοπόρωσης.

Μία δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, στον δημοτικό κήπο Καβάλας, υπό την ευθύνη του Κέντρου Κοινότητας Καβάλας και του Κέντρου Υγείας Καβάλας.

Οι μαίες του Κέντρου Υγείας Καβάλας και το Κέντρο κοινότητας του Δήμου Καβάλας έκαναν μία δράση στο Δημοτικό Κήπο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας στις 14 Μαΐου.

Για την επαναλειτουργία του ιατρείου διακοπής καπνίσματος ενημερώνει το Κέντρο Υγείας Καβάλας. 

Από την Τετάρτη (08/03) θα λειτουργούν δύο νέα ιατρεία στο Κέντρο Υγείας Καβάλας, ένα για έλεγχο οστεοπόρωσης και ένα για μικροχειρουργικές επεμβάσεις.

Στο πλαίσια του προγράμματος πρόληψης και προστασίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου

Ένα περιστατικό ταλαιπωρίας καταγγέλλει μια 40χρονη αναγνώστρια του KavalaNews που εδώ και δύο χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο. Όπως λέει, ενώ είναι κανονικά ασφαλισμένη, το δημόσιο σύστημα υγείας, με ευθύνη συγκεκριμένου γιατρού, τής αρνείται συνταγογράφηση φυσικοθεραπειών για αντιμετώπιση πόνου.

"Το Κέντρο Υγείας Καβάλας μένει όρθιο χάρη στην προσπάθεια του προσωπικού" τόνισε κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις του π. ΙΚΑ ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Σταμάτης Βαρδαρός.