Κατερίνα Σαββαΐδου

Ακυρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της πρώην Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Αικατερίνης Σαββαΐδου για επανέλεγχο του προστίμου των 78 εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία Gennet.

Στο τεύχος 87, το HOT DOC αποκαλύπτει ποια είναι η εταιρία το πρόστιμο της οποίας – ύψους 78 εκατομμυρίων ευρώ – «πάγωσε» με απόφασή της η πρώην γ.γ Δημοσίων Εσόδων.

 

Τη δική της θέση σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν στο σκάνδαλο της Καβάλας που προκάλεσε την αποπομπή της Κατερίνας Σαββαΐδου από τη θέση της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, έδωσ

Ποινική  δίωξη για απόπειρα απιστίας με επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου ασκήθηκε στην πρώην ΓΓ Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου από την Εισαγγελία Διαφθοράς

«Την αδυναμία της, να επιτελέσει τον ρόλο της με πολιτική ανεξαρτησία και θεσμική ακεραιότητα», επιβεβαίωσε η Κ. Σαββαΐδου με τη σημερινή της ανακοίνωση, τονίζει η κυβέρνηση.

«Στοιχεία –φωτιά περιέχονται στον φάκελο  των επίκουρων εισαγγελέων διαφθοράς Γιάννη Δραγάτση και Αγγελικής Τριανταφύλλου για την υπόθεση Σαββαΐδου και ιδιαίτερα  των εταιρειών   από την Καβάλα με σημείο αιχμής την μεσάζουσα εταιρεία  Gennet Α.Ε., σύμφωνα με το "Βήμα"