Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Στη Θάσο βρέθηκε το διήμερο 17 και 18 Οκτωβρίου, η βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Αγγελική Δεληκάρη, για την 111η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού από τους Οθωμανούς.

Την ανάγκη να αποτίνουμε φόρο τιμής στους προγόνους μας που διατήρησαν άσβεστη τη φλόγα της ελευθερίας στα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς, υπογράμμισε η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, από τη Θάσο που επισκέπτεται και όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για την 111η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού από τον οθωμανικό ζυγό.

«Όλοι γνωρίζουμε τι υπήρξε η Θάσος ήδη από την προϊστορία», τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «πόσο μεγάλη ήταν η επιρροή της κατά την αρχαιότητα στον τότε γνωστό κόσμο.

Την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θάσου ανακοίνωσε ο Δήμος Θάσου.

Υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και χωρίς να ανακοινωθεί δημοσίως, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναχώρησε χθες το απόγευμα για την Ουκρανία και συγκεκριμένα για το Κιέβο που αποτελεί και πάλι στόχο των ρωσικών πυραυλικών επιθέσεων.

«Ένας τόπος πολυσήμαντος, με μεγάλο ιστορικό βάθος, που πλουτίζει από τη διαφορά και δυναμώνει από τη σύνθεση των αντιθέσεων.

Ανάμεσα στους στρατευμένους μας, στην έδρα της ΧΧV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, στο Πετροχώρι Ξάνθης, γιορτάζω σήμερα την Ανάσταση, την ελληνική Λαμπρή, ανέκαθεν συνδεδεμένη με την εθνική μας ζωή. 

Στη δεξίωση για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο στις 24 Ιουλίου είναι προσκεκλημένος ο καθηγητής Φυσικής στο 3ο Γυμνάσιο Καβάλας,

Τρία σημαντικά θέματα τέθηκαν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά τη σύσκεψη που συμμετείχε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.

Βόλτα στην αγορά και τα καφέ της Καβάλας είχε την ευκαιρία να κάνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας το απόγευμα της Παρασκευής συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρος Μουριάδη. Πρόσχαρη και φιλική δεν δίστασε να συνομιλήσει με Καβαλιώτες που συνάντησε τυχαία να πίνουν τον απογευματινό τους καφέ. 

Με το χρυσό μετάλλιο του Αποστόλου Παύλου τίμησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Την πεποίθηση ότι σήμερα η Καβάλα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με δυναμισμό τις προκλήσεις του μέλλοντος, ως πύλη διαπεριφερειακής εμβέλειας με διεθνή ρόλο χάρη

Στην Καβάλα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (2/7) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου όπου έκανε τα αποκαλυπτήρια

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης αρχικά θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ιλαρίωνα Καρατζόγλου στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου  Καβαλιώτη ήρωα της επανάστασης του 1821. 

Ερώτηση στον Υπουργό Υγείας κατέθεσε η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου, με αφορμή τις καταγγελίες κατοίκων της περιοχής της Τούζλας για έλλειψη ιατρικού προσωπικού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Οφρυνίου.

Την ανακήρυξη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε επίτιμη δημότη της πόλης της Καβάλας αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας στη συνεδρίαση της Τρίτης 15 Ιουνίου. 

Την Καβάλα πρόκειται να επισκεφθεί την Παρασκευή 2 Ιουλίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με αφορμή την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στη γειτονική Δράμα για τον εορτασμό των Ελευθέριων της πόλης. 

Στην Δράμα θα βρεθεί την 1η Ιουλίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στις εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια» της πόλης. 

 

Παρουσία ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στην τελετή παρασημοφορήσεως του Ιάκωβου Τσούνη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος μετέβη, την Τρίτη (9/2) στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

 

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία