ηρωίνη

Τέσσερις συλλήψεις έγιναν σε περιοχές της Καβάλας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Τρεις συλλήψεις στην Καβάλα και άλλες 11 σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έγιναν από τις 26 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου, για διακίνηση ναρκωτικών.

Την Τρίτη (20/06), συνελήφθη στην Εγνατία οδό Ξάνθης - Καβάλας, ένας άνδρας που με το αυτοκίνητο του μετέφερε παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν συνολικά από τις 7 έως τις 13 Ιουνίου σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για διακίνηση ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Απριλίου, σε επαρχιακή οδό της Καβάλας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον ημεδαπό δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ..Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρει ποσότητα ηρωίνης. 

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών ένας αλλοδαπός. 

 

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης την Τετάρτη (16/6) δύο άτομα που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκ

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 50 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 43χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) σακίδια πλάτης, που περιείχαν συνολικά (23) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (23.126) γραμμαρίων, 

Στελέχη του Γραφείου ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Καβάλας συνέλαβαν στην Καβάλας την Πέμπτη (4/2) έναν 36χρονο, με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου, καθώς εντόπισαν στον σπίτι του ποσότητες ηρωίνης κ

Με δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη έπιασαν ένα άτομο στην Δράμα το απόγευμα της Πέμπτης (20/1). Αξίζει να σημειωθεί ότι προσπάθησε να ξεφύγει με το αυτοκίνητό του, αλλά στην προσπάθεια του συγκρούστηκε με περιπολικό.

 

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση εγκληματικού κυκλώματος το οποίο μεταφέρει ποσότητες ναρκωτικών από την Τουρκία στην Ελλάδα, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση. 

Συνελήφθησαν στις 28-11-2019, στους νομούς Ξάνθης και Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης κ

Συνελήφθησαν χθες (5-8-2019) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) μέλη σπείρας, τα οποία εντοπίσθηκαν να μεταφέρουν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από 6 κιλά ηρωίνης. 

 

Δύο 2 μέλη συμμορίας τα οποία δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών συνέλαβαν άνδρες της Ασφάλειας Καβάλας.

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιούνται από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την καταπολέμηση της διάδο

Συνεχίζονται οι απολογίες στον ανακριτή των συλληφθέντων για την μεγάλη υπόθεση διακίνησης ηρωίνης που εξάρθρωσε η αστυνομία της Καβάλας.

 

Οκτώ είναι συνολικά, μέχρι στιγμής, οι συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης στο νομό Καβάλας, σε ένα σύνολο 15 ατόμων που απαρτίζουν μεγάλη σπείρα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

 

στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 6 γραμμαρίων και 5,5 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων HIPNOSEDON και VULBEGAL. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους, βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα..