γιορτή

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ομίλου Ποντίων χορευτών Καβάλας με μεγάλη συμμετοχή από μικρούς και μεγάλους.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωράφας Καβάλα τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022.

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα και παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του πρώτου χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελλάδα

Ο οργανισμός της Πυθίας, το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019, συμμετείχε στην ‘’ 13η Γιορτή της Πίτας’’ που διεξήχθη στο Κοκκινόχωμα Καβάλας. Η εκδήλωση διεξήχθη στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου του Κοκκινοχώματος και η γιορτή συγκεντρώνει πολλούς τουρίστες.

Γιορτάζουμε στις 12 Μαΐου την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στους ασθενείς και σε αυτούς που τους έχουν ανάγκη, χωρίς να λογαριάζουν οικογένεια, γιορτές και αργίες. Τιμούμε αυτούς τους ανθρώπους που διαχειρίζονται ό, τι πολυτιμότερο έχουμε, την υγεία μας, και έχουν πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

160 παιδιά θα φιλοξενηθούν από τον Δήμο Καβάλας στο πρόγραμμα ημερήσιας απασχόλησης. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και έχει μεγάλη ανταπόκριση. Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Κοινωνική Αλληλεγγύη» Μαρία Φρατζεσκάκη.