Γιώργος Τράγκας

Στέλνοντας μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες, ο Νίκος Χατζηνικολάου, είπε το δικό του αντίο στον Γιώργο Τράγκα, δη

Άφησε την τελευταία του πνοή ο δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένος με κορονοϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

«Η χώρα έχει ακουμπήσει στα βράχια. Η Αθηνοκεντρική ελίτ κοιτάει να διατηρήσει τα κεκτημένα της», τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος "Ελεύθεροι Άνθρωποι" Γιώργος Τράγκας από την Καβάλα, ενώ χαρακτήρισε ως ανοχύρωτο το ελληνικό κράτος.

Την Καβάλα και τη Δράμα θα επισκεφθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο ο επικεφαλής του «Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι» (ΚΕΛΑΝ) Γιώργος

Δεν απέκλεισε τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και ούτε με οποιοδήποτε άλλο κόμμα στο ενδεχόμενο που μπει στη Βουλή και του ζητηθεί η συμμετοχή στο σχηματισμό κυβέρνησης, ο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος το ξεκίνημα έγινε και στην Καβάλα. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το νέο κόμμα στελεχώνουν πρόσωπα από τον δεξιό χώρο και συγκεκριμένα από την Καραμανλική δεξιά, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το ΛΑΟΣ αλλά και από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.