Γιώργος Γερομάρκος

Ανακοίνωση μετά το οριστικό αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου εξέδωσε ο υποψήφιος στο Δήμο Παγγαίου Γιώργος Γερομάρκος. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής

 Στη συνέχεια τον Γιώργο Γερομάρκο προλόγισε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Κολυβάς, λέγοντας ότι ο Γιώργος Γερομάρκος είναι άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, με διαρκή προσπάθεια για προσφορά στην κοινωνία.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γερομάρκος, συνδευόμενος από στελέχη και υποψηφίους της παράταξής του, κατέθεσε χθές Κυριακή βράδυ στις 9.30, όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την συμμετοχή στις εκλογές της 26ηςΜαϊου. Συνολικά η παράταξή μας δήλωσε 34 υποψηφιότητες Δημοτικών Συμβούλων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Παγγαίου.

Ένα μικρό δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου στην παραλία της Κάρυανης. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Γιώργος Γερομάρκος ο εντοπισμός του έγινε από μέλος της παράταξης «Παγγαίο Αύριο» του είναι επικεφαλής. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

Τους πρώτους 14 υποψήφιους της παράταξης «Παγγαίο Αύριο» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Γιώργος Γερομάρκος το απόγευμα της Τρίτης  19 Μαρτίου στο καφέ «Ρόδι» στην Ελευθερούπολη.

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Παγγαίου ανακοινώνει επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαρτίου στο καφέ «Αιγαίο» στη Νέα Πέραμο ο Γιώργος Γερομάρκος. Πρόκειται να ανακοινώσει το όνομα καθώς και τις βασικές αρχές του συνδυασμού του οποίου θα ηγηθεί.