επιδότηση ρεύματος

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις επιδοτήσεις του Φεβρουαρίου και ποιοι θα λάβουν αναδρομική βοήθεια. Τα ελληνικά παράδοξα με την χονδρεμπορική αγορά ενέργειας που έχει... αλλεργία στις μειώσεις τιμών.

Με τους παρόχους ρεύματος να έχουν ήδη ανακοινώσει σημαντικές αυξήσεις στα τιμολόγια λιανικής που φτάνουν έως το 30% το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος ανακοίνωσε αυξημένες κρατικές επιδοτήσεις.

«Σήμερα αποκαλύπτεται η νέα απάτη Μητσοτάκη με το power pass και τα δήθεν 600 ευρώ», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να κοιτάξουν στον λογαριασμό τους, την ημερομηνία έκδοσης, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουν την επιδότηση έως 600 ευρώ.

Tα νέα μέτρα ελάφρυνσης νοικοκυρίων και επιχειρήσεων κατά των ανατιμήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου για τον Ιανουάριο,  ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Περιβάλ

Αμεσα θα δοθεί η επιδότηση ρεύματος στους καταναλωτές, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση για την αντιστάθμιση των επιπτώσεων από τις αναμενόμενες