Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δώρισαν τεσσάρα φορητά φαρμακεία πρώτων βοηθειών, στην αστυνομία της Καβάλας.

Συνάντηση με τους Γιατρούς του Κόσμου είχε την Παρασκευή (05/04), ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος με θέμα συζήτησης την συνεργασία τους με την Περιφέρεια ΑΜΘ, για θέματα δημόσιας υγείας. 

Συνάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου και της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 στο γραφείο του υπουργού στην Καβάλα.

Με αφορμή τη φημολογούμενη επέκταση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, που προκάλεσε έντονη διαμαρτυρία και προβληματισμούς στους συναδέλφους μας πανελλαδικά, δηλώνουμε τα ακόλουθα:

Τον διοικητή του τμήματος Ασφάλειας Καβάλας Βασίλη Στογιαννίδη φέρεται να «ξήλωσε» με υπηρεσιακό του σημείωμα ο αστυνομικός διευθυντής Γιάννης Καραμανλής.

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, επ’ ευκαιρία της επίσημης τελετής παράδοσης – παραλαβής στην έδρα της ΓΕ.Π.Α.Δ.ΑΜ&Θ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας παρουσία και των δύο τοπικών Αντιπροσώπων Ροδόπης στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α,

Την απλοποίηση και την επιτάχυνση της διαδικασίας απόδοσης των κατασχεμένων οχημάτων στην Ελληνική Αστυνομία για την ενίσχυση του υπηρεσιακού στόλου ζητά με έγγραφό της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.