ΕΛΜΕ

Με το σύνθημα «δεν είμαστε αναλώσιμοι» η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης πραγματοποιεί παν - εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 6:00 το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Καπνεργάτη. 

Στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την κεντρική είσοδο του Διοικητηρίου Καβάλας πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης (18/3)

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, πραγματοποίησε την Πέμπτη (1/10) στην Πλατεία Καπνεργάτη η ΕΛΜΕ Καβάλας. Στη συγκέντρωση συμμετέχουν και μέλη άλλων συλλόγων.

Επιστολή προς τον δήμαρχο Καβάλας, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους επικεφαλής των παρατάξεων έστειλε η ΕΛΜΕ Καβάλας η οποία ζητά να ασκηθούν πιέσεις ώστε να στελεχωθούν οι Δομές Υποδο

Στην ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Καβάλας σχετικά με το βίντεο που είναι αναρτημένο στο προφίλ του Γενικού Λιμένα Θάσου στο Facebookστο οποίο απεικονίζονται μαθητές του σχολείου να μιλούν για τη διαφωνία τους στη συμφωνία των Πρεσπών απαντά η διευθύντρια του ΓΕΛ Λιμένα Αρετή Κώτση.

Στο άρθρο του πρώην διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης απαντούν τα μέλη της ΕΛΜΕ Καβάλας Βασίλης Αρσένης, Βύρωνας Λάμπρου, Άννα Μαγαρισιώτη και Σοφία Φιλιππίδου

 

Επίθεση στη διοίκηση της τοπικής Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) νομού Καβάλας εξαπολύει με άρθρο του ο πρώην διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Γιώργος Χεριστανίδης με αφ

Η ΕΛΜΕ Ν. Καβάλας καταγγέλλει τη μη καταβολή των αποδοχών και ενσήμων των καθαριστριών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς.