Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Ο κόσμος αντιλαμβάνεται τη διαφορά της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Focus fm 103,6 και στους Γ. Πηλείδη και Α. Οραήλογλου, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) και υποψήφια βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

 

Οι  σύλλογοι που χρηματοδοτούνται μέσω του προγράμματος «Δημιουργώ» παρουσιάζονται σε εκδήλωση του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) την επόμενη Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, στις 7 μ.μ.,  στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Με την παρουσία εκπροσώπων φορέων και συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον τομέα παραγωγής τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, ομάδων παραγωγών, αγροτικών  συνεταιρισμών και γυναικείων αγροτουριστικών συνεταιρισμών, καθώς και δικτύων προώθησης ΠΟΠ προϊόντων...

Την έναρξη των εργασιών της επιστημονικής ημερίδας «Borderless Culture», μια διοργάνωση του ΥΜΑ-Θ, που υλοποιείται στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Ολοκλήρωση ιστορικών και αρχαιολογικών πόρων διασυνοριακής σπουδαιότητας Βουλγαρίας και Ελλάδας σε έναν βιώσιμο θεματικό τουριστικό προορισμό» κήρυξε σήμερα το μεσημέρι...

Συνέντευξη της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, στο Ράδιο Παρατηρητής 94 fm Κομοτηνής

 

Στο πρόγραμμα μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας, Ομάδες Παραγωγών, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, Αγροτουριστικοί Συνεταιρισμοί Γυναικών και Συνεργατικά Σχήματα και Δίκτυα-ΑΜΚΕ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Παραγωγής και Προώθησης ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΕΠΙΠ προϊόντων.

Συναντήσεις και εποικοδομητικός διάλογος με τους μαθητές Γυμνασίου, συζήτηση με κατοίκους της περιοχής Φανάρι για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής τους, αλλά και σύσκεψη με τουριστικούς φορείς του νόμου Ροδόπης είχε η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου, κατά την περιοδεία της στο Νομό Ροδόπης σήμερα, 15 Μαΐου 2019.

Στο νομό Καβάλας βρέθηκε χτες, 14 Μαΐου 2019, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Η Υφυπουργός επισκέφτηκε το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων που βρίσκεται στα Κήπια Καβάλας, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου, και συζήτησε με τον ιδιοκτήτη και δημιουργό των κέρινων ομοιωμάτων, Κοκκινίδη Θεόδωρο, άκουσε τα σχέδιά του και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του. 

Από το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στα Κηπιά ξεκίνησε τις επισκέψεις της στον Νομό Καβάλας η υπουργός Μακεδονίας Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Η υπουργός "φωτογραφήθηκε" με τον Μίκη Θεοδωράκη και την Μελίνα Μερκούρη

Στους νομούς Πέλλας και Καβάλας περιοδεύει αύριο, 14 Μαΐου 2019, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Αύριο, Τρίτη 14 Μαΐου, υπουργός Μακεδονίας-Θράκης η Ελευθερία Χατζηγεωργίου θα επισκεφτεί το νομό Καβάλας. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής: