Ειρήνη Βρανά

Την Κυριακή (03/12), στο καφέ-ζαχαροπλαστείο “Σκλαρής”, στη Νέα Ηρακλείτσα, παρουσιάστηκε το βιβλίο της Αναστασίας Γεωργακοπούλου με τίτλο “Ανάσες Αγάπης”, από τις εκδόσεις Γλαύκα.

“Την Κυριακή 25 Ιουνίου στην κάλπη, καλούμαστε να δώσουμε ξανά το ραντεβού με την ευθύνη. Να επιτευχθεί με τη ψήφο σας μία άνετη αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας με αυτοσκοπό τη σταθερότητα της προοπτικής και της ανάπτυξης της Ελλάδας, της Καβάλας, του Νέστου, της Θάσου, του Παγγαίου” ανέφερε μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής Καβάλας Ειρήνη Βρανά, σε εκδήλωση της Δ.Ε.ΕΠ. Καβάλας στο Δημοτικό Θέατρο της Χρυσούπολης, την Κυριακή (18/06).

"Ψηφίζουμε με σύνεση και λογική για το μέλλον μας και των παιδιών μας" αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Ειρήνη Βρανά, τονίζοντας πως "στις εκλογές αυτές ψηφίζουμε για την ανάπτυξη και τη σταθερότητα! Διότι μόνο η Ν.Δ έχει συγκροτημένο και κοστολογημένο πρόγραμμα, τη βούληση και τη θέληση να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης της ανάπτυξης, της ασφάλειας και της σταθερότητας του τόπου μας.”

Η Ειρήνη Βρανά σε ανάρτηση της μετά την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, αναφέρει χαρακτηριστικά “Θα είμαστε όλοι παρόντες με το ίδιο πάθος και την ίδια ευπρεπή παρουσία να αναλύσουμε το πρόγραμμα της Ν.Δ για την επόμενη μέρα”.

Στην Θάσο βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας κυρία Ειρήνη Βρανά σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε στα Λιμενάρια στο ξενοδοχείο Aldebaran.

Να προσέλθουν στην κάλπη οι ψηφοφόροι και να ψηφίσουν με λογική και σύνεση προέτρεψε τους πολίτες του νομού Καβάλας η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ Ειρήνη Βρανά μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη.

Το βράδυ της Δευτέρας (15/05) η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Ειρήνη Βρανά, έδωσε την κεντρική προεκλογική της ομιλία στο “Marine”.

Στον KavalaNews 102,8 και στους Τάσο Αποστολίδη και Γιώργο Καρανίκα μίλησε η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Ειρήνη Βρανά, το πρωί της Δευτέρας (15/05).

Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου και οι υποψήφιοι βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία Ειρήνη Βρανά, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου και Γιάννης Πασχαλίδης βρέθηκαν στις εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων στη Χρυσούπολη την Κυριακή (15/05).

Την κεντρική προεκλογική της ομιλία στο Marine, έναντι πάρκινγκ Τελωνείου, πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα η υποψήφια βουλευτής Καβάλας τής ΝΔ, Ειρήνη Βρανά...

Την Παρασκευή 12 Μαΐου η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Ειρηνη Βρανά, σας προσκαλεί στον Αγιασμό του Πολιτικού της Γραφείου στην Καβάλα.

Η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Ειρήνη Βρανά, θα δώσει την κεντρική προεκλογική ομιλία της, τη Δευτέρα (15/05).

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της Π.Ε  Καβάλας κ. Ειρήνη Βρανά επισκέφθηκε θεσμικά τα γηροκομεία της πόλης της Καβάλας και συναντήθηκε με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κ. Γερόπουλο Αχιλλέα.

Για την υποψηφιότητα της με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Καβάλας στις εκλογές της 21ης Μαΐου μίλησε στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια βουλευτής Ειρήνη Βρανά.

Η συμμετοχή ενός γιατρού στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καβάλα, το σκάνδαλο και η εκκρεμότητα στη δικαιοσύνη, η αναζήτηση ενός "success story" από το χώρο της επιχειρηματικότητας και το παρασκήνιο... 

Το «ιστορικό» ξενοδοχείο της Καβάλας Tosca, με την ξεχωριστή ακτή στα δυτικά της πόλης, έχει αλλάξει χέρια.