εγκαταλελειμμένα οχήματα

Η Δημοτική Αστυνομία Καβάλας, προχώρησε την Τετάρτη 10 Απριλίου, στην περισυλλογή 1 αυ

Η Δημοτική Αστυνομία Καβάλας, ακολουθώντας τη νόμιμη διαδικασία, προχώρησε στην περισυλλογή 1 οχημάτος και επτά μηχανών.

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, η Δημοτική Αστυνομία Καβάλας προχώρησε στην περισυλλογή 3 αυτοκινήτων και 2 μηχανών, από διάφορα σημεία της πόλης. 

Η δημοτική αστυνομία της Καβάλας προχώρησε σε περισυλλογή 8 αυτοκινήτων και 3 μοτοσυκλετών που είχαν εγκαταλειφθεί.

Η Δημοτική Αστυνομία στο πλαίσιο εκτέλεσης των καθηκόντων της, προέβη σε απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων και μοτοσικλετών, ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο.

 

Η Δημοτική Αστυνομία στο πλαίσιο εκτέλεσης των καθηκόντων της, προέβη σε απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων και μοτοσυκλετών,  ακολουθώντας τη  διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο.

Συνεχίζεται, σταδιακά η διαδικασία για την απόσυρση κι άλλων εγκαταλειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Καβάλας. Από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δήμος Καβάλας, μετά την ολοκλήρωση της απαραίτητης νόμιμης διαδικασίας, απέσυρε οκτώ εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα από διάφορα σημεία της πόλης.

Από τη Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας ανακοινώθηκε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία απομάκρυνσης όλων των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους της Καβάλας.