Δόξα Δράμας

Η 28η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής διεξήχθη το διήμερο (23-24/03).

Ο Δραμινός ηθοποιός, Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα περιέγραψε τις «συνθήκες» που σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, ο AOK στο τοπικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας, πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 με ανατροπή στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ο ΑΟΚ επικράτησε επί της Δόξας Δράμας με 3-1 στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.

Για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, ο AOK στο τοπικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας, πήρ

Για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, ο AOK στο τοπικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας, πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 με ανατροπή στο “Ανθή Καραγιάννη”. 

Η 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής διεξήχθη την Κυριακή (19/02).

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της Δόξας Δράμας έφεραν γκρίνια από τον κόσμο της ομάδας, με τους ανθρώπους του συλλόγου να κλείνουν τα σχόλια στα social media.

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Δόξα Δράμας και ΑΟ Καβάλα για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Νέστος Χρυσούπολης παρέμεινε στη Γ’ Εθνική κατηγορία μετά από απόφαση της ΕΠΟ και έτσι χτίζει μία νέα αρχή με διαφορετικό προπονητικό τιμ.

Στην Καβάλα θα βρεθεί την Πέμπτη 10/2 ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, Αριστείδης Καμπανός. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ίδιος θα δώσει το «παρών»

Κάλεσμα στους πολίτες της περιφέρειας ΑΜΘ στον φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη στη μνήμη του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού μεταξύ των του ΑΟΚ και της Δόξας Δράμας απηύθυναν το μεσημέρι της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης Τύπου οι αντιπεριφερειάρχες Καβάλας και Δράμας και στελέχη των δυο ομάδων. 

Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και τη σύμπραξη της Δράμας και των ιστορικών αθλητικών συλλόγων ΑΟ Καβάλα και Δόξα Δράμα