Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο ΑΟΚ σε φιλική αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη.

 

Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για την έναρξη της Γ’ Εθνικής κατηγορίας χωρίς όμως να γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία της έναρξης της. Μία πιθανή ημερομηνία είναι η 13η Νοεμβρίου και όλες οι ομάδες δίνουν φιλικά προετοιμασίας αυτή την περίοδο.

 

Στο παιχνίδι ο ΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Μπαρέττα στο 31ο λεπτό και δημιούργησε άλλες δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να κάνει και το 2-0 ενώ και η Δόξα από τη πλευρά της πίεσε για το 1-1. Στη συνέχεια και στο δεύτερο μέρος ενώ όλα έδειχναν πως οι Αργοναύτες θα πάρουν τη νίκη η Δόξα Δράμας ισοφάρισε στο 94’ σε 1-1 με τον Αλέξη Κοντό.

 

Φυσικά και οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές στην διάρκεια του αγώνα θέλοντας να δοκιμάσουν πολλά σχήματα.

 

Οι συνθέσεις:

 

ΚΑΒΑΛΑ: Σταθάκης (60' Παπαποστόλου), Δημητρακούδης (78' Γιαννακός), Μπατσαράς (78' Μαγγαφίνης), Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Κατσέτης (60' Πλάμεν), Ρουμπιές (86' Χωρινός), Γερογιάννης (60' Βαφειάδης), Ιορδανίδης (86' Θαλασσινός), Μπαρέττας (70' Παπαδόπουλος), Καρακώστας. (46' Σαλπιγγίδης).

 

Δόξα Δράμας: (Κυριάκος Κετσιεμενίδης):Καράδαης (78' Μπεζυρτζής), Θεοδοσιάδης (60' Περσίδης), Βάντερσον (37' Κόντος), Κυριακίδης  Σ (46' Ντόσης), Φραγκούλης (87 Στάικος), Μκρτσιάν, Τζελίδης (73' Χατζηδημητρίου), Μπλιός, Πιτσόλης (75' Ρούτσης), Πιρές (81 Κυριακίδης Δ.), Παπαδόπουλος (78' Χατζηκυριάκου).