Δωμάτια

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Δωματίων Παγγαίου “Το γεφύρι”, διοργάνωσε μία μουσική και αφηγηματική εκδήλωση για τα Σώκια (πόλη της Μ. Ασίας), με τη δράση αυτή να κάνει ουσιαστικά ένα “ταξίδι” στην πολιτιστική κληρονομιά της Μικράς Ασίας.

Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δωματίων Παγγαίου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δωματίων "ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ" καλωσόρισε τη Σαρακοστή με πολύ χορό, τραγούδι και σαρακοστιανά εδέσματα στην γραφική πλατεία του χωριού, την Καθαρά Δευτέρα (18/03).

Οι πρώτες ηλιόλουστες μέρες του Μαρτίου, καθώς η Άνοιξη ξεμυτίζει δειλά πίσω από τις γρίλιες του Χειμώνα, είναι ιδανική ευκαιρία για μια εξόρμηση στα χωριά που βρίσκονται στους πρόποδες ενός μυθικού βουνού, του Παγγαίου.

Χαριστική βολή στον ελληνικό Τουρισμό χαρακτηρίζει η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου την κίνηση «απελπισίας», όπως τη χαρακτηρίζει να επιβάλλει το Υπουργείο Τουρισμού δωμάτια καραντίνας σε κάθε κατάλυμα