Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, είχε συνάντηση τη Δευτέρα (08/01), στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό, με την Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας και το Σωματείο Υπαλλήλων και Εργατοτεχνιτών Βιομηχανίας Λιπασμάτων Καβάλας.

Την Πέμπτη (16/03) στην απεργιακή συγκέντρωση στην Καβάλα βρέθηκε για λίγο και ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/01) πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Την Πέμπτη (26/01) ο γενικός γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στις 20:00 το βράδυ στο αμφιθέατρο “Νικόλαος Μάρτης” της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Την άμεση επιστροφή των εργαζομένων στις δουλειές τους οι οποίοι απολύθηκαν από τα λιπάσματα και τα πετρέλαια ζήτησε από την κεντρική πλατεία της Καβάλας όπου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Όπως λέει η σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Καβάλας κατέβασε τις αφίσες που τοποθετήθηκαν στην πόλη με αφορμή ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα την Κυριακή στην Ξάνθη.

Οι λαμπάδες με ατάκες όπως «Αυτοί Είστε!», «Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;» και «Μητσοτάκης ξέρεις εσύ», μέσα σε λίγες ώρες έγιναν ανάρπαστες. 

 

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαρτίου στην Ανατολική Μακεδονία και Θ

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρική Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη το Σάββατο 26 και τη

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 12.00, στην Έδρα της ΚΕ στον Περισσό, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα, με αφορμή την πρόσφατη πυρκαγιά που έπληξε το νησί της Θάσου και τις πλημμύρες στην περιοχή, την Παρασκευή 30/9 και το Σάββατο 1/10