Δημαρωγός

Σήμερα, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, 40 εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής από κοινωνικές δομές διαφόρων πόλεων της Βουλγαρίας επισκέφθηκαν την Καβάλα και ενημερώθηκαν για το τρόπο λειτουργίας των αντίστοιχων δομών της πόλης μας.

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται σε όλους τους δημότες μας και τις επιχειρήσεις, ελπίζοντας ότι παρά την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας θα ανταποκριθεί στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Η διανομή θα γίνει από το  Κοινωνικό Παντοπωλείο - Πλατεία Εργατικών Κατοικιών Λιμένας Θάσου. Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τα προϊόντα τους  τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου και την Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 κατά τις ώρες 08:30π.μ. – 14:00μ.μ.

Βραβείο κοινωνικής προσφοράς για την Πρόληψη Υγείας, μέσα από τη θεσμοθέτηση του ΚΕΠ Υγείας, έλαβε ο Δήμος Θάσου την περασμένη εβδομάδα. Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του 1ου Πανελληνίου Θεματικού Συνεδριου «ΚΕΠ Υγείας» που πραγματοποίησε το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων στην Ηγουμενίτσα. 

Η σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα και σε λίγες ημέρες επίσημα με την επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες. Το ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» του Δήμου Θάσου απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους δημότες, ώστε όλοι οι μαθητές να έχουν τα απαραίτητα.

Ανακοινώνεται ότι το ΝΠΔΔ «ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ» θα προβεί στη διανομή βρεφικών ειδών (πάνες, μωρομάντηλα, βρεφικές κρέμες, βρεφικά γάλατα) ειδών βασικής υλικής συνδρομής (σκόνη πλυντηρίου ρούχων, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσεως, υγρό πιάτων, οδοντόκρεμα, σαμπουάν) και ειδών παντοπωλείου (ελαιόλαδο, πελτές, γάλατα εβαπορέ), στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

Καλούνται οι ωφελούμενοι ΤΕΒΑ να προσέλθουν την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 9 π.μ έως 14 μ.μ. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στο χώρο των Εργατικών Κατοικιών Λιμένα να παραλάβουν ελαιόλαδο, φασόλια, ζάχαρη, μακαρόνια, πελτέ, κοτόπουλα  και όσοι τα δικαιούνται, πάνες, μωρομάντηλα, βρεφικές κρέμες και γάλα βρεφικής ηλικίας

Το ΝΠΔΔ ¨Δημαρωγός¨ του Δήμου Θάσου  ευχαριστεί όλους τους γονείς που συνέβαλαν στο έργο μας και υπέβαλαν αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Θάσου  στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2016-2017».

Για την κοινωνική δράση του Νομικού Προσώπου «Δημαρωγός» προς τους πολίτες της Θάσου ενημερώθηκαν από την πρόεδρο της κοινωνικής δομής του Δήμου, Αγγελική Νικήτα οι μαθητές και οι μαθήτριες του Λιμένα Θάσου

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γιορτής της Γυναίκας καλούμε όλες τις γυναίκες στο Α΄ ΚΑΠΗ Θάσου (Λιμένα) την Τρίτη, 08.03.2016 και ώρα 17.30 μ.μ. σε μια ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : «Καρκίνος Μαστού, ένα γυναικείο ζήτημα»

Εκδηλώσεις για τις ημέρες των εορτών έχουν προετοιμάσει στη Θάσο ο τοπικός Δήμος, το νομικό πρόσωπο «Δημαρωγός» και οι πολιτιστικοί σύλλογοι του νησιού.