debate

“Δεν καταδέχομαι να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με ανθρώπους που έχουν κάνει σκοπό της καθημερινότητά τους, να πλήξουν με υπόγειους τρόπους το συνδυασμό μας, όπως ο κύριος Αναστασιάδης”, αναφέρει μεταξύ άλλων η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη, με αφορμή την πρόσκληση του Center tv, για debate ανάμεσα στους υποψηφίους του Δήμου Παγγαίου.

“Θλίβομαι βαθύτατα για το ύφος και την φρασεολογία της, που προσβάλλει βάναυσα την τιμή και το ήθος μου ως δημοσιογράφο και την προσωπικότητά μου, με ανούσιους και αναληθείς ισχυρισμούς για δήθεν «στημένο» debate και χειροκροτητές”, αναφέρει μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος, Γιάννης Χατζηεμμανουήλ, σε ανάρτηση του, απαντώντας στις δηλώσεις της υποψήφιας δημάρχου Παγγαίου, Μαρίας Βαρύτη, περί “στημένου debate”.

Τη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας στις 15 Ιουνίου μεταξύ των πολιτικών αρχηγών των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων, αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών που συνεδρίασε υπό την προεδρία της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών Καλλιόπης Σπανού.

Την Τετάρτη στις 21:00 από το στούντιο 4 του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.

Το πρώτο debate ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί σήμερα, 23/02/2023  στην ΕΡΤ και το ΕΡΤNEWS, στις 22:00 μεταξύ των εκπροσώπων της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Νέα πρόσκληση σε debate απευθύνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, με ανακοίνωσή του, μετά την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία στη Βουλή.