Αθλητισμός Καβάλα

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, υποδέχτηκε στο δημαρχιακό μέγαρο τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, Θανάση Βασιλειάδη, ο οποίος συνοδεύονταν από τους εκπροσώπους των Συλλόγων Τραμπολίνο Α.Ο. "Παλμός" και Γ.Ο. Καβάλας, Δημήτρη Τσακαλίδη και Γιάννη Πεξαρά αντίστοιχα.

O Αθλητικός Όμιλος Καβάλα και ο ιστορικός σύλλογος του συμπολίτη Ηρακλή ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους σε επίπεδο ακαδημιών ποδοσφαίρου. 

 

Αρχίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου από τις 09.30 έως 13.00 στα Γραφεία του Συλλόγου, 

Την ερχόμενη Δευτέρα 26.08.2019 και ώρα 09.15 π μ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κ ΡΟΥΜΠΑ (περιοχή Κωτσάλου) θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας για τα τμήματα υποδομής Κ16 (2004-2005) και του Κ14 (2006-2007) η οποία θα έχει διάρκεια μίας εβδομάδας πρωινών προπονήσεων και μετά βάση του προγράμματος για την νέα σεζόν .

 

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 18:30 ξεκινάει η αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου (έτη γέννησης 2004-2014) του Α.Ο.Καβάλα, στο γήπεδο του ΑΟΚ πίσω από το κολυμβητήριο. 

 

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, παραμένοντας πιστή στις αρχές της για να κάνει πράξη το όραμα που εξαρχής έθεσε

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για το χτίσιμο της Κ-17  ομάδας της ΠΑΕ ΑΟΚ.

 

To Δ.Σ. του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει πως ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο.Καβάλα, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, η οποία ορίζεται για την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Περιγιαλίου (πίσω από το κολυμβητήριο).  

 

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, παραμένοντας πιστή στις αρχές της για να κάνει πράξη το όραμα που εξαρχής έθεσε, για την ανάδειξη ταλέντων της ευρύτερης περιοχής μας

1.«Φιλικοί αγώνες» στα πλαίσια της προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων (Μίνι Παίδων και Εφήβων)  για την συμμετοχή τους στις 20 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.  
 

Η ακαδημία υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας σου προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού, συνδυασμό εκγύμνασης μυαλού και σώματος, ομαδικότητα, με μια μεγάλη γκάμα τμημάτων:

Eπίσης, στον σημερινό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό (για την ενίσχυση του 8χρονου Χρήστου Θεοδωρίδη)  αγωνίστηκαν και οι ποδοσφαιριστές μας Στ. Χατζηκυριάκου, Χρήστος Μαλαμίδης, Κώστας Παπαποστόλου, Δημήτρης Θωμαΐδης). Ευχόμαστε στον μικρό Χρήστο να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει υγιής και δυνατός! 

Με δημόσια επιστολή του το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ευχαριστεί την Σερραϊκή ομάδα μπάσκετ για τη φιλοξενία στη διάρκεια του αγώνα χθες Κυριακή 20 Μαΐου. Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρεται: